KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

HC Vojvodina
26
Telekom Veszprém
31
SEHA Liga
(SEHA Liga nyolcaddöntő 1. mérkőzés)
Már. 08. Vasárnap, 13:00
Újvidék
Jól kezdett a Veszprém a Vojvodina elleni SEHA Liga negyeddöntő első mérkőzésén. A kapusok remekül dolgoztak mindkét oldalon, de így is 1:4-re tudott vezetni az „Építők” nyolc perc után. A Vojvodina első akciógóljára 12 percet kellet várni, míg a Veszprém szép támadásokat vezetve tartotta előnyét. A 20. percben 6:9 volt az állás. Nagy tempót diktáltak a csapatok, nagy volt a rohanás, de a hazaiak sok hibával játszottak. Az első félidő végére meg tudta közelíteni a Vojvodina a Veszprémet, de a szünetben így is a vendég együttes vezetett 10:15-re.
 
Kiváló Székely védéssel kezdődött a második félidő, amelyben a Vojvodina hiába igyekezett közelebb kerülni ellenfeléhez, az ötgólos különbség stagnált az első 15 percben. Főleg Nilsson volt elemében a játékrész elején, nehezen tudták tartani az ellenfél játékosai. Az 50. percre ismét két gólra, 21:23-ra jött fel a Vojvodina, de hamar visszaállt az ötgólos előny. A Veszprém helyenként szép játékkal győzött végül Újvidéken, és ötgólos előnnyel várja a jövőheti veszprémi visszavágót. A végeredmény: Vojvodina – Veszprém 26:31
HC Vojvodina – Telekom Veszprém 26:31 (10:15)
 
HC Vojvodina: Verkic 1, Arsenic – Ovcina 2, milic, Mirkovic, Pribak 3, Meduric, Stojkovic 9 (5), Ratkovic 2, Prodanovic, Tomic 1, Stankovic, Nikolic 4, Grozandic 3 (3), Vuckovic, Sretenovic 1
 
Telekom Veszprém: Cupara, Székely – Manaskov, Yahia 1, Moraes, Gajic 5 (3), Nilsson 4, Paczkowski 2, Marguc 1, Lauge 5, Strlek 7, Terzic, Blagotinsek 4, Nenadic 1, Mackovsek 1, Lékai 1
 
Hétméteresek: 10/8 ill. 3/3
Kiállítások: 10 perc ill. 12 perc
David Davis: Úgy készültünk a mai találkozóra, mintha a Bajnokok Ligájára készültünk volna. A felfogásunkon próbálunk változtatni, hogy a kieséses párharcokra fel legyünk készülve mindegyik sorozatban. Sok meccsünk van, és nem mindig marad sok idő a felkészülésre. Vojvodina remekül játszott ma, és jövő hétre még jobban fel tudunk majd készülni rájuk. A célunk a győzelem volt, ez meg is lett. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével.
 
Blaz Blagotinsek: Nagyon jó mérkőzés volt a mai. Remekül kezdtük az összecsapást, és fontos gólokat lőttünk, kontrolláltuk a meccset. Jól jön, hogy előnnyel utazhatunk haza, és remélem, hogy Veszprémben is nyerni tudunk, és bejutunk a Final4-ba.
 
Boris Rojevic: Gratulálok a Veszprémnek, és a játékosaimnak. Az első pár percben kicsit idegesek voltunk, de összességében vonzó kézilabdát láthattak a nézők. Megmutattuk, hogy a szerb kézilabda még él. Azt mondtam a játékosoknak, hogy ez most az ő idejük, most megmutathatják, hiszen véleményem szerint ez a Veszprém a világ legjobb együttese jelenleg.
 
Milan Mirkovic: Nehéz úgy játszani, hogy tudod, az ellenfeled egy kézilabda óriás, de reméljük, hogy még a mostaninál is jobban tudunk majd játszani Veszprémben. Elégedettek vagyunk a szinttel, amit ma hoztunk, de ez majd a visszavágón is meg kell mutatnunk Magyarországon.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?