KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

PPD Zagreb
23
Telekom Veszprém
26
SEHA Liga
(SEHA Liga 8. forduló)
Dec. 14. Szombat, 20:45
A Zágráb elleni, év utolsó találkozóját a Veszprém kezdte, egy eladott labdával. A vezetést a hazaiak szerezték meg Horvat révén, büntetőből. Első gólunkat Yahia szerezte a hatodik percben. Az első 10 perc nem a támadókról szólt, összesen hat gól esett, három-három elosztásban. A 17. percben tudott először vezetni a Veszprém 5:6-ra, de egyébként a csapatok fej-fej mellett haladtak. Egy kiegyenlített félidőt láthattak a kilátogatók és a TV nézők, amely végén 13:13-at mutatott az eredményjelző.
 
Mindkét csapat ziccert hibázott első támadásaikból a második félidő kezdetén. A gólcsendet végül Gajic óriási gólja törte meg a 35. percben. Négy perccel később a Veszprémnek sikerült két góllal ellépnie, de a Zágráb így is tapadt rá. Székely remekül védett az egész találkozón, sokszor tiszta ziccereket fogott meg. A 45. percig tartott az előnye a vendégeknek, ekkor 18:18-ra egyenlített a PPD. A Veszprém nem adta fel, és ismét sikerült két gólos előnyt kiharcolni az 50. percre, 19:21. A Zágráb fáradni látszott, ennek, és Székely védéseinek köszönhetően pedig háromgólosra nőtt az előny, innen pedig tudott már felállni a hazai együttes. PPD Zagreb – Telekom Veszprém 23:26
PPD Zagreb – Telekom Veszprém 23:26 (13:13)
 
PPD Zagreb: Asanin, Ristanovic – Sipic 4, Eres, Vistorop 1, Mrakovcic 1, Mandic 1, Hrastnik, Stojnic 2, Horvat 2 (2), Ravnic 2, Gadza 5, Hrstic 2 (1), Bicanic 3, Beciri, Vekic
 
Telekom Veszprém: Székely – Manaskov 3, Yahia 5, Moraes 1, Gajic 4, Nilsson 1, Marguc 2, Lauge 1, Terzic, Nenadic 2, Mackovsek 2, Borozan 5
 
Hétméteresek: 6/3 ill. 3/0
Kiállítások: 4 perc ill. 4 perc
David Davis: Nehéz volt a mai, de ezt tudtuk a találkozó előtt is. Tudtuk azt is, hogy Vujovic csapatai mindig agresszíven védekeznek, a támadásaikra pedig nehéz készülni a sok variáció miatt. Mindenki jól koncentrált ma, aminek örülök. Ez volt az év utolsó meccse, mindenki mehet a nezmeti együtteshez, vagy éppen haza az ünnepekre. Nem egyszerű az utolsó mérkőzést idegenben vívni. Itt ülhetek ma Veselin Vujovic mellett, aki egy legenda játékosként és edzőként is. Az első profi évemben ő éppen az utolsót taposta, én voltam 17 éves, ő pedig 33. Nagyon jó emlékeim vannak róla, és arról, ahogyan a fiatalokkal bánt. Mindig nagy mosollyal emlékszem vissza rá. Örülök továbbá Székely Márton teljesítményének is. Idén érkezett a csapathoz, és szépen lassan be is illeszkedett az együttesbe. Az elmúlt öt napban négy mérkőzést játszott le nagyon magas szinten.
 
Székely Márton: Azt gondolom, hogy a mester mindent elmondott. Én szeretném megköszönni a Zágrábnak a remek mérkőzést. Bíztam a védelmünkben, ami ma kiválóan teljesített. Nem csak a saját teljesítményemnek örülök, hanem a védelemének is egyben. Boldog vagyok, hogy győzelemmel várhatjuk az új évet. Sok sikert a Zágrábnak a SEHA Ligában és a Bajnokok Ligájában is.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?