KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Spartak Moscow
23
Telekom Veszprém
26
SEHA Liga
(SEHA Liga 2. forduló)
Sze. 24. Kedd, 18:45
Moszkva
A Telekom Veszprém Moszkvába látogatott a SEHA – Gazprom Ligában. A Spartak kezdte a mérkőzést, és Székely egyből hárította az első orosz helyzetet. Szűcs révén meg is szerezte fiatal csapatunk a vezetést, majd a következő gól csak a 4. percben született, Mackovsek 0:2-re alakította az állást. A 6. percben időt is kért a Moszkva 0:4-s veszprémi vezetésnél. Az első Spartak gólt a 9. percben született, ekkora már 1:6 volt a vendégeknek. Székely remekül védett, ziccereket és hetest is védett a 12. percig, tartva az előnyt (2:7). Az oroszok a 19. percben kezdtek zárkózni, ekkor öt gól volt a felek között, 6:11. Gulyás Péter időt kért 9:11-nél, hiszen vészesen közel került az ellenfél, azonban az időkérés után még közelebb, egy gólra jött a Spartak a 22. percben, sőt egy perccel később 11:11-re egyenlítettek. A 24. percben először vezettek a hazaiak. A félidő végén továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, sőt a Veszprém még emberelőnybe is került, de a szünetre maradt a döntetlen, 14:14.
 
Elhibázott Veszprém helyzettel indult a második félidő, de szerencsére a Spartak sem tudott betalálni a másik oldalon. Ilic egyenlítette ki az egygólos orosz előnyt a 34. percben. A Spartak nem nagyon tudott mit kezdeni a felállt falunkkal, ezért is lehetett, hogy három gyors góllal vezetést tudtuk szerezni ismét. A 40. percben még tartottuk a vezetést, 16:19, főleg Ilic góljainak és Székely védéseinek köszönhetően. A 44. percben négygólos vezetést szerzett a fiatalok, 17:21. Ez az előny egyre csak olvadt, és az 50. percben csak kettő maradt belőle. A Spartaknál Dereven beállítása nagy löketet adott, és így tudtak rendre visszajönni a meccsbe. Az 53. percben már csak egy gól volt a különbség, 22:23 volt az állás, majd két perc múlva egyenlíteni tudtak az oroszok. Székely nagyon fontos pillanatban hárított ziccert az 58. percben, majd Mackovsek dobott óriási gólt, amellyel a hajrára két gólos előnnyel ment a Veszprém. A meccset végül három góllal, 23:26-ra megnyerte fiatal csapatunk, és továbbra is veretlenül vezetjük a csoportot. Szép volt fiatalok!
 
Spartak Moscow – Telekom Veszprém 23:26 (14:14)
 
Spartak Moscow: Nikulin, Nungovitch – Kovalev 2, Fokin 3, Korshunov, Vinogradov 1 (1), Ryabov 6, Krivich, Radojevic, Dereven 2, Shelestiukov 3, Samarskii, Savchenko, Tsakharias 6
 
Telekom Veszprém: Székely – Hornyák 2 (1), Ilic 7, Szuharev 2, Melnyicsuk 1, Bodor 3, Szrnka Mackovsek 6, Szűcs 3, Sisa 2
 
Hétméteresek: 2/1 ill. 1/1
Kiállítások: 6 perc ill. 6 perc
 
 
Gulyás Péter: Nagyon boldogok vagyunk Momir Iliccsel, hogy visszatérhettünk a SEHA Ligába. ma egy remek meccset játszottunk, főleg ezzel a fiatal csapattal, akik a küzdöttek a jövőjükért, és megmutatták, hogy mindenük megvan ahhoz, hogy kitűnő játékos legyen belőlük. Nagyon büszkék vagyunk rájuk. A kulcs ma a védelmünk volt, valamint a kapusunk Székely Márton. Csináltunk pár nem túl jó dolgot támadásban, és kicsit a fizikai különbséget sem fogadtuk el. A védelmünk remek volt, és Székely is sokat segített. Nagyon örülök, hogy így térhettünk vissza a SEHA Ligába.
 
Székely Márton: Mindennemű nyomás nélkül érkeztünk a mai találkozóra. A legnehezebb számomra ma az volt, hogy a védelmet egyben tartsam magam előtt, hiszen még fiatalok a csapattársaim. Szükségük van a tanulás minden lépcsőfokára, amiket csak az ilyen mérkőzésekkel tudnak magukba szívni. Kétszer videóztunk a Spartak meccs előtt, és úgy érzem, hogy mint látható, jól felkészültünk.
 
Igor Levshin: Gratulálok a szurkolóinknak, ez egy remek kézilabdás nap volt. Moszkva egy SEHA Liga mérkőzésnek adott otthont. A meccs nem kezdődött jól számunkra, de köszönöm a csapatomnak, hogy sikerült kiegyenlíteni, sőt még vezetni is a találkozó folyamán. Szeretnék gratulálni a vendégcsapat edzőjének, és azt gondolom, hogy igaza van abban, hogy a fiatalok a jövőjükért játszottak ma. Természetesen csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Folytatnunk kell a felkészülést, bár reméltük, hogy sikerül ma győznünk.
 
 
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?