KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

SBS Eger
21
Telekom Veszprém
40
K&H Liga
(K&H Liga)
Nov. 13. Péntek, 18:00
Kemény Ferenc Sportcsarnok
A Telekom Veszprém az SBS-Egerhez látogatott a K&H Ligában. A Veszprém kezdte a mérkőzést, de nem sikerült betalálni az első támadásból. Ez később Manaskovnak sikerült először a 2. percben. A hazai csapat az első percekben nem tudott betalálni, viszont a hibákból hamar 3:0-s előnyt adott a Veszprémnek. A 6. percben Székely kapott piros lapot, miután egy gyorsindítás után ütközött az egri támadóval hatoson kívül. Két perccel később emberelőnyben egyenlített az Eger, kapusunk két üreskapus góljával. A döntetlen nem tartott sokáig, egyenlő létszámban 4:8-ra módosította az állást a Veszprém a 10. percben. Időt is kért Tóth Edmond. A négygólos előnyt tudta tartani a Veszprém, még a 20. percben is. Az előny a félidő végére csak nőtt, így 12:20-as veszprémi vezetéssel vonulhattak szünetre a felek.
 
Hibákkal indult a második játékrész mindkét oldalon. Az Eger főleg a jobbszélen volt aktív, onnan szerezte góljait. A 40. perc környékén Tönnesen góljai vitték előre a csapatot, ekkor 16:24 volt az állás. Egy perccel később tízet tett közé a Veszprém 16:26. Ellenfelünk elhamarkodta támadásait, ebből pedig szép lerohanás gólokat tudtunk szerezni. Tóth Edmondnak ismét időt kellett kérnie 14 gólos különbségnél. Az 50. percben 18:33-ra vezetett az „Építők”. Csapatunk végig vezetve simán győzte le a mindössze második meccsét játszó Egert, ezzel tartja veretlenségét a bajnokságban. Végeredmény: SBS-Eger – Telekom Veszprém 21:40
SBS-Eger – Telekom Veszprém 21:40 (12:20)
 
SBS-Eger: Balogh 2, Moscoso – Holdosi 1, Kiss, Machac 2, Tóvizi 1, Kovács 2, Lezák 4 (2), Szepesi 1, Tóth 3 (1), Rédei, Schmid, Száva, Szuharev 2, Bernatonis 2, Mándy
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Manaskov 9, Moraes 3, Tonnesen 5, Nilsson 7, Markussen 1, Ligetvári, Marguc 7, Lauge 2, Nenadic 4, Borozan 2
 
Hétméteresek: 4/3 ill. 0/0
Kiállítások: 0 perc ill. 4 perc
David Davis: Elégedett vagyok a végeredménnyel, és a csapatommal. Jól játszottak a srácok. Az Eger három hónappal ezelőtt játszotta az utolsó meccsét, úgyhogy sok sikert nekik a továbbiakban.
 
Gasper Marguc: Szerettük volna visszaszerezni azt az érzést így válogatott szünet után, hogy milyen jól játszani. Ez sikerült is, és fel tudtunk készülni a jövőheti Bajnokok Ligája találkozóra. Hatvan percig komolyan vettük a mérkőzést, és jó kézilabdát játszottunk. Várjuk a jövőheti BL összecsapást.
 
Tóth Edmond: Gratulálok a Veszprémnek. Örülök, hogy komolyan vették a meccset, hatvan percig magas tempót diktáltak és jól védekeztek. Mi a maival fel tudtuk mérni, hogy hol is tartunk. Mindenki megtette a magáét. Támadásban még sokat hibáztunk, nem túl jó a lövőhatékonyságunk.
 
Balogh Tibor: Végre pályára léphettünk a mögöttünk hagyott nehéz hetek és hónapok után. Volt egy jó felkészülésünk a nyáron, aztán le is álltunk és elölről kellett kezdeni mindent. Vártuk a mai találkozót, de jobb lett volna nézők előtt játszani. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, megyünk tovább bármi is legyen.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?