KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Telekom Veszprém
36
Veszprémi KKFT Felsőörs
20
K&H Liga
(K&H Liga)
Nov. 27. Péntek, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém városi derbin fogadta a „kis” Veszprémet. A vendégek kezdték a találkozót, de az első gólt Nilsson szerezte, majd Marguc duplázott. Jó iramban támadtak a csapatok, ennek köszönhetően a 6. percben 6-3 volt az eredmény. A vendégeknél Fazekas, a hazaiaknál Nenadic szervezte a támadásokat. A kapuban ezúttal Székely kezdett, az első két büntetőt szépen hárította. Az első negyed óra alatt a hazai alakulat kétszer annyi gólt lőtt, mint ellenfele (10-5). A hazai védekezés szépen összeállt és kiütközött már ekkor a fizikális különbség. Marguc sem tudta értékesíteni a büntetőjét, de a hazai előny továbbra is nőtt. Davis időt kért az utolsó támadásra, amiből Mahé gólt is szerzett, így 7 gólos volt a hazai előny a szünetben.
 
A második félidő Yahia góljával indult. Egy szép vendég kínai figurás gól után Mahé kapott kétperces büntetést. A vendégcsapatban külön kiemelendő a tinédzser Fazekas nagyszerű teljesítménye, aki a 36. percben már 7 gólnál járt (21-14). Székely egy támadáson belül három védést mutatott be. Marguc 8. góljával lett először 10 gól a felek között (44. perc 27-17). Az utolsó negyed órában Davis mindeninek játéklehetőséget adott és az olló csak nyílt a csapatok között. A 30. Telekom gólt Yahia szerezte szép egyéni akció után. A végjátékban a kis Veszprém 7:6 elleni játékot alkalmazott, kevés sikerrel. Lauge, Mahé és Yahia sok góljával magabiztos győzelmet aratott a Telekom Veszprém.
Telekom Veszprém – Veszprémi KKFT 36:20 (17:10)
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Yahia 8, Moraes 1, Tönnesen 1, Nilsson 4, Markussen 1, Ligetvári, Marguc 7 (1), Lauge 6, Blagotinsek, Nenadic 1, Mahé 7, Dörnyei, Lukács, Borozan
 
Veszprémi KKFT: Borbély, Ágoston, Miklós – Tóth, Szeitl 1, Füleki, Szmetán, Hári 1, Fazekas 9 (3), Kristóf 3, Seregi 2, Tóth 1, Bugyáki, Tóth 2, Vajda 1
 
Hétméteresek: 2/1 ill. 5/3
Kiállítások:  6 perc ill. 6 perc
David Davis: Nem volt egyszerű a dolgunk, hiszen ez egy derbi volt számunkra. Elégedett vagyok a mutatott játékkal és az eredménnyel is. A szerdai vereségünkre kicsit melodramatikus volt a reakció, de február óta először veszítettünk mérkőzést. Szeretném kérni a Szurkolóinkat, hogy továbbra is támogassanak minket, ahogyan eddig tették, mert nagyon kellenek mellénk. A csapat rendben van, jól dolgozik és jól teljesít. A mellettem ülő Kentin Mahé teljesítményének is örülök, sokat segített a mai játékával.
 
Kentin Mahé: Örülök, hogy visszatértem és a teljesítményünknek is a vereség után. Szeretnénk folytatni ezt a jó sorozatot tovább. Az ellenfélnél sok tehetséges magyar játékos van, remélem tovább fejlődnek és nagyobb csapatokban találkozhatunk velük újra.
 
Tombor Csaba: Gratulálok a Veszprémnek, és nagyon szépen köszönöm, hogy komolyan vették a találkozót. Hat napon belül harmadik meccsünket játszottuk, és most sajnos nem sikerült arra a szintre érnünk, amire szerettünk volna. Próbáltuk a legjobb arcunkat mutatni, de sajnos ez ma így sikerült.
 
Fazekas Gergő: Gratulálok a Veszprémnek. Kicsit fáradtnak éreztem a csapatot, nem tudtuk elérni a megfelelő szintet. Óriási különbség van a csapatok között. Készülünk tovább, jövő héten újabb fontos meccs vár ránk.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?