KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Közvetíti:

Balatonfüredi KSE
30
Telekom Veszprém
33
K&H Liga
(K&H Liga)
Már. 04. Szerda, 18:00
Az első tíz perc nagyon egyenlően alakult a Balatonfüredi KSE és a Telekom Veszprém közötti K&H Liga találkozón. Egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól, mivel a Veszprém kicsit passzívnak látszott, míg a füredieket Sterbik állította meg többször. A vendégek mindössze egy góllal tudtak mindig vezetni, amit a hazaiak rendre kiegyenlítettek. A 13. percben 6:7 volt az állás. A Balatonfüred kapujában Bősz váltotta Andót, aki remekül védett, két büntetőt és ziccereket is fogott. A 20. percben továbbra is szoros, 8:9 volt az állás. A 24. percben tudott először vezetni a hazai alakulat, 11:10-re, majd két perccel később 13:11-re módosították az eredményt. A szünetre végül döntetlennel vonulhattak a felek: Balatonfüred – Veszprém 15:15
 
A második félidőt jól kezdte a Veszprém, hamar magához ragadta a kezdeményezést, és a 40. percre háromgólos, 18:21-es előnyt szerzett magának. A Füred legjobbja Petar Topic volt, aki már a 42. percben a 10. góját szerezte. A 46. percben egyenlített a hazai csapat, 23:23-ra, de két perccel később ismét három volt a különbség, 23:26. A hazaiak szépen helytálltak a nagyobb nevű vendégek ellen, és szinte végig szorosan tudták tartani az eredményt. A végén a Veszprém örülhetett, hiszen győzött, és elhozta a két pontot a „szomszédjától”. Végeredmény: Balatonfüred – Veszprém 30:33
Balatonfüredi KSE – Telekom Veszprém 30:33 (15:15)
 
Balatonfüredi KSE: Bősz, Andó – Szűcs, Kemény 2, Varga 1, Bóka 2, Déber, Németh, Jimenez, Szöllősi 1, Topic 11, Rodriguez 1, Shynkel 1, Ág, Zdolik 7, Máthé 4
 
Telekom Veszprém: Cupara, Sterbik – Manaskov 2 (1), Moraes 1, Paczkowski 2, Marguc 3 (2), Lauge 4, Strlek 3, Terzic, Blagotinsek 4, Nenadic 6, Hornyák, Ilic 1, Mackovsek 2, Borozan 5
 
Hétméteresek: 3/1 ill. 7/3
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
David Davis: Nehéz meccs volt a mai, és a Balatonfüred nagyon jól játszott. Rólunk ezt kevésbé mondható el, hiányzott a koncentráció. Ez a 44. tétmérkőzésünk idén, nem könnyű folyamatosan koncentrálni, és nem elkalandozni az előttünk álló feladatok felé. Gratulálok a Balatonfürednek, és sok sikert nekik a bajnokság további részében.
 
Zoran Ilic: Gratulálok a Balatonfürednek a szoros mérkőzéshez. Szeretném megköszönni Davis mesternek a játéklehetőséget egy ilyen kiélezett találkozón. Sok sikert kívánok a Fürednek a továbbiakban.
 
Csoknyai István: Gratulálok a Veszprémnek, megérdemelték a győzelmet. Hosszú és nehéz sorozat előtt állnak, hiszen Magyar Kupa négyesdöntő, SEHA Liga Final4, valamint a Szeged elleni sok mérkőzés is a nyakukon van. A csapatom is nagy dicséretet érdemel, mivel 60 percig kiválóan kézilabdázott. Bősz és Topic kimagaslóak voltak. A kitűzött részfeladatokat sikerült megoldanunk, amely az volt, hogy a Veszprémnek minimális kontrajátékot engedjünk. Sok gólt lőttünk, és a visszarendeződésünk is rendben volt. Szerettünk volna nagyobb meglepetést elérni, de végül a rutin győzött. Számunkra a jövőheti Ferencváros elleni találkozó lesz majd sorsdöntő.
 
Zdolik Bence: Gratulálok a Veszprémnek. Szoros mérkőzést játszottunk, és 50 percig egyenlő ellenfelek voltunk. Innentől készülünk a Ferencváros elleni rangadóra, remélem, hogy hasonló teljesítményt tudunk elérni ott is. Sok sikert a Veszprémnek.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?