KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Telekom Veszprém
33
Orosházi FKSE-Linamar
22
K&H Liga
(K&H Liga)
Feb. 15. Szombat, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a 2020-as év első hazai meccsén az Orosházát látta vendégül. A Veszprém vezette az első támadást és Blagotinsek harcolt ki hétméterest, amit Gajic váltott gólra. Villámgyorsan ellépett a Veszprém 4-0-ra, ezért az Orosháza időt kért már a 4. percben. Könnyedén jöttek a Veszprém gólok, míg az Orosháza minden támadásban szenvedett. Rengeteg lövést blokkolt a hazai fal, ami túljutott, azokat Sterbik szépen hárította. A félidő felénél 10-2 volt az állás és újabb vendég időkérés következett. Ekkor Borozan, Nenadic és Nilsson is pályára lépett. Sterbik remek napot fogott ki, elöl pedig Nenadic adott szép gólpasszokat. A 26. percben lett először 10 gól a különbség Gajic büntetőjével, ami további 1 góllal nőtt a szünetig.
 
A második játékrész vendég góllal indult, amire Blagotinsek válaszolt. A veszprémi csapat főként a beállók körüli játékot alkalmazta, többnyire sikeresen. Az Orosháza 20-8 után egy 4-0 rohamot vezetett és visszajött nyolc gólra, de ezt Manaskov megállította a szélről. A vendégek kapusa több szép védést mutatott be, a túloldalon Székely érkezett a kapuba. A 45. percben tartotta a 8 gólos különbséget a vendégcsapat (23-15), de a Veszprém két gyors akcióval újra 10 gólosra növelte előnyét. Gajic továbbra sem hibázott a büntetővonalról és már 7 gólnál járt 10 perccel a vége előtt. Székely hetest védett, majd Nilsson góljával 30-20 volt az eredmény. A végeredmény 33-22 lett.
Telekom Veszprém – Orosházi FKSE-LINAMAR 33:22 (17:6)
 
Telekom Veszprém: Sterbik, Székely – Manaskov 3, Gajic 7 (6), Nilsson 5, Paczkowski 2, Marguc 2, Lauge 3, Terzic, Blagotinsek 3, Nenadic 5, Lékai 1, Borozan 2
 
Orosházi FKSE-LINAMAR: Majdán, Özmusul – Ambrus 1, Pásztor, Kancel, Döme 3, Lele 3 (1), Bella 1, Orjonikidze 5, Slavuljica 3, Kiss, Tóth 4, Molnár 2
 
Hétméteresek: 6/6 ill. 2/1
Kiállítások:  0 perc ill. 6 perc
David Davis: Sok bajnokságban, sok meccset játszunk, és akárhogyan kezdünk, a szintet mindig tartani kell. A meccs jól alakult számunkra. Sok sikert kívánok az Orosházának. Ratko Djurkovic csapata sokkal jobb annál, mint amit ma mutatott. A legjobbakat kívánom neki.
 
Dragan Gajic: Jó első félidőt játszottunk, tiszteltük az ellenfelüket. A második félidőben gyengébben játszottunk, kicsit veszítettünk a fókuszból, de ez normális. Köszönet az Orosházának a fair mérkőzésért és sok sikert nekik a jövőben.
 
Ratko Djurkovic: Gratulálok a Veszprémnek. Egy kieli Bajnokok Ligája csata után biztosan nehéz volt felpörögniük mára, de megmutatták, hogy jó csapatot alkotnak. Mi úgy kezdtünk, mint a kislányok. Nagyon mérges voltam a szünetben. A másodikban próbáltuk kijavítani a hibáinkat, és a meccs hátralevő részében már jobb partnerek voltunk, és a lefújáskor elégedett lehettem.
 
Döme Szabolcs: Az első félidőt nem kezdtük jól, rengeteg hibával játszottunk. Félidőben kaptunk egy nagy fejmosást és a második félidőben már partnerek tudtunk lenni. Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?