KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Telekom Veszprém
37
Mezőkövesdi KC
26
K&H Liga
(K&H Liga)
Dec. 09. Hétfő, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Mezőkövesdi KC csapatát látta vendégül a Veszprém Arénában. A hazaiak kezdték a mérkőzést és Mackovsek nyitotta meg a gólok sorát, amire azonnal jött a válasz. A kapuban ezúttal Székely állt és 5 perc elteltével három bravúrt is bemutatott. Elöl Mackovsek szórta a gólokat, de a 10. percben tartotta még magát a vendég együttes (5-5). A Mezőkövesd többször is támadott a vezetésért, de Székely rendre útját állta a próbálkozásoknak. Marguc két gyors góljával a félidő közepére ellépett három góllal a Veszprém (10-7). Paczkowski és a fiatal Bodor érkezett a pályára és előbbi szép góllal szállt be a meccsbe. Marguc volt rendkívül eredményes, 20 perc játék után már 7 gólnál járt. Mindkét oldalon inkább a támadó játék volt jobb, szép akciókat vezettek a csapatok. Bodor két gólt is szerzett egymás után 18-13-ra alakítva az állást. A szünetre 4 gólos Veszprém vezetéssel vonultak a felek.
 
A második félidőben Borozan is pályára lépett és nem várt sokáig az első góljával. A kövesdiek visszajöttek két gólra, de aztán két hazai találat következett, ezért Buday Dániel időt kért. A veszprémi támadójáték Nilsson köré épült, több büntetőt is sikerült kiharcolnia, amiket Marguc biztos kézzel értékesített. Andreas Nilsson 700. veszprémi gólja nem akármilyenre sikerült, a kapunak háttal állva szerzett gólt. A 46. percben Davis több cserét is végrehajtott és Lauge megszerezte a 30. Veszprém gólt. 11 perccel a vége előtt Melnyicsuk is gólt szerzett és már 8 gól volt az előny (32-24). A Mezőkövesd elfáradt a végére, a Veszprém pedig fokozatosan növelte az előnyét. Szűcs góljával lett 10 gól először a két csapat között. A mérkőzés embere – Marguc - 11 alkalommal vette be a vendég kaput. Egy közönség szórakoztató mérkőzésen sikerült újabb két pontot szereznie a Veszprémnek.
Telekom Veszprém – Mezőkövesdi KC 37:26 (21:17)
 
Telekom Veszprém: Székely – Manaskov 3, Yahia 2, Moraes 1, Nilsson 1, Paczkowski 2, Marguc 11 (3), Lauge 5, Terzic, Hornyák, Melnyicsuk 1, Bodor 3, Mackovsek 4, Szűcs 2, Borozan 2
 
Mezőkövesdi KC: Mojsilov, Pásztor – Jancsó 3 (2), Kovács 4, Varjú 1, Szöllősi, Radnic 1, Halilbegovic 3, Horváth 2, Csörgő 1 (1), Pelyhe, Stankovic 7, Martins 2, Szepesi 2, Menyhárt, Dávid
 
Nézőszám: 1071
 
Hétméteresek: 3/3 ill. 4/3
Kiállítások:  4 perc ill. 2 perc
David Davis: Nyertünk, de még sok meccsünk van hátra a héten. Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, akik komolyan vették a mai találkozót. A legfontosabb a győzelem, és a Mezőkövesd ellen megszerzett két pont ugyanannyit ér, mint a Szeged elleni. Sok sikert a Mezőkövesdnek a továbbiakban. Köszönöm a második csapatunk fiataljainak mai munkáját, sokat segítettek!
 
Bodor Márk: Köszönöm a fiatalok nevében a lehetőséget az edzőknek, úgy gondolom éltünk vele. Fontos, hogy sikerült győznünk. Holnaptól folytatjuk a munkát, mert még nincs vége a szezonnak. Sok szerencsét kívánok a Mezőkövesdnek.
 
Buday Dániel: Gratulálok a Veszprémnek, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak is, mivel remekül helyt állt. Tudtam forgatni a keretet, illetve a fiataloknak is tudtam lehetőséget adni. Ez külön öröm volt számomra. A Veszprémnek is sok meccse van, és ilyenkor karácsony előtt a játékosok próbálnak túl lenni az ilyen találkozókon, így nehéz fejben ott lenni. További sok sikert a Veszprémnek, mi pedig folytatjuk a megkezdett munkánkat, és szeretnénk elérni azokat a célokat, amiket kitűztünk magunknak a bajnokság előtt.
 
Szepesi Zsombor: Gratulálok a Veszprémnek. Azt beszéltük, hogy akadályozzuk meg a gyors gólokat, ez nagyjából sikerült is. Mások a céljai a két együttesnek. Szeretnék sok sikert kívánni nekik.
 
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?