KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Közvetíti:

Telekom Veszprém
29
Lomza Vive Kielce
32
Felkészülési mérkőzések
()
Aug. 21. Péntek, 18:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Kielce csapatát fogadta barátságos mérkőzésen a Veszprém Arénában. Két perc alatt gyors három gólt szereztek a lengyelek, amire Lékai válaszolt. Cupara remekül kezdett a kapuban, hetest is védett, de a túloldalon Manaskov is büntetőt hibázott. (10. perc 2-4). Marguc két szép szélső lövésével már a hazaiaknál volt az előny. Ligetvári kiállítását kihasználta a Kielce és visszavették a vezetést, ezért Davis időt kért. A lengyelek fiatal kapusa is jól védett, de a 18. percre újra döntetlen volt az állás (9-9). Két gyors veszprémi gól után a Kielce is időt kért 11-11-nél. A vendégek újabb büntetőt hibáztak és Maqueda visszavette a vezetést. Jó iramban zajlott az első félidő, sok góllal, annak ellenére, hogy jól védett mindkét kapus. A félidőben 1 góllal a vendégek vezettek.
 
Lékai góljával indult a második félidő, a csapatok továbbra is fej-fej mellett mentek (36. perc 18-18). Borozan óriási gólokkal terhelte meg Wolff kapuját. Könnyen került helyzetbe a hazai gárda, de Wolff útját állta a próbálkozásoknak, majd Kielce időkérés következett a 40. percben. Cupara újabb hetest hárított, de a félidő közepére 2 góllal meglépett a lengyel együttes. Shiskarev üres kapus góllal egyenlített, majd Nenadic kettős emberelőnyben újra vezetést szerzett. 10 perccel a vége előtt újra a Kielce vezetett (25-26). A hajrá rendkívül izgalmasra sikeredett, de a kevesebbet hibázó Kielce nyert végül 3 góllal.
Telekom Veszprém – Lomza Vive Kielce 29:32 (16:17)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 3, Yahia, Moraes, Tönnesen 1, Nilsson 4, Markussen, Ligetvári 1, Marguc 2, Blagotinsek 2, Shishkarev 1, Nenadic 3, Maqueda 5, Lékai 4, Borozan 3
 
Lomza Vive Kielce: Walach, Wolff – Vujovic 2, Olejniczak, Sicko 1, A. Dujshebaev 7, Tournat 4, Karacic 6, Kulesh 3, Moryto 1, Surgiel 1, Fernandez 2, D. Dujshebaev 1, Gebala 1, Karalek 2, Gudjonsson 1
 
Hétméteresek: 4/3 ill. 6/3
Kiállítások:  12 perc ill. 8 perc
David Davis: Meg kell mutatnunk a meccseken, amiket edzéseken gyakorolunk, és meccsről meccsre jobbnak kellene lennünk. Az első félidő nagyjából rendben volt, de ugyanazok a hibák fordultak elő, mint a Balatonfüred ellen. Ezeket ki kell javítanunk. Még többet kell dolgozunk, hiszen tisztán látszik, hogy amit csinálunk, az nem működik, legalább is nem úgy, ahogyan azt mi szeretnénk. Milliónyi tiszta helyzetünk volt, de ma nem akart bemenni a labda a kapuba.
 
Vladimir Cupara: Jól kezdtük az első félidőt, főleg védekezésben. A második játékrészben már több problémánk volt támadásban, de azt tudjuk, hogy ebben fejlődnünk kell, és fogunk is. Keményen dolgozunk, de a játék szinte minden elemében fejlődnünk kell, hogy készen álljunk a bajnokság kezdetére. Nehéz veszíteni a Veszprém Arénában. Köszönjük a Szurkolóinknak, akik ebben a nehéz helyzetben is kijöttek támogatni minket. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, hiszen ebben a nehéz időszakban nekik is kellett volna valami, ami feldobja őket. A következő meccsünk a Budakalász ellen lesz, majd a Kiel következik, mindegyik a saját pályánkon. Biztos vagyok benne, és bízom a csapatunkban, hogy mindkettőt meg fogjuk nyerni, majd pedig az ezek után következőket is. Jobban kell élveznünk a kézilabdát! Köszönöm még egyszer a Szurkolóknak, és kérlek titeket, higgyetek bennünk!
 
Talant Dujshebaev: Normális, hogy mindkét csapat hibákkal játszott, hiszen még csak a felkészülési szakaszban járunk. Örülök, mivel 15 játékosnak tudtam lehetőséget adni, akik közül sokan még nem játszottak ekkora csapat ellen, mint a Veszprém, amely a világ egyik legjobbja. Elégedett vagyok a szélsőimmel, akik 17 évesen jól teljesítettek egy akkora csarnokban, mint a Veszprém Aréna.
 
Alex Dujshebaev: Gyönyörű mérkőzés volt a mai, Európa legjobbjaival a pályán. Bár felkészülési mérkőzés volt, a játékosok mégis úgy mentek, mintha tétmeccs lett volna. Kemény összecsapás volt, és a végén apró hibák döntöttek az egyik fél javára. Mi jól játszottunk, főleg a védekezésből induló futásunk volt a jó.
Egyéb
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Határozat • Program • Veszprém Aréna
Statisztikák
Frissítve 2021.07.12.
Letöltés
 
BAJNOKSÁG (NB I)
A legjobb góllövő
Éles József       1606 Gól
NEMZETKÖZI KUPA
A legjobb góllövő
Perez Carlos       640 Gól
ÖSSZESEN
A legjobb góllövő
Éles József       2548 Gól
Névadó partnerünk
Kiemelt partnereink
Kiemelt partnereink
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
További támogatóink
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Elfelejtette jelszavát?