NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
36
Metaloplastika Sabac
29
SEHA League
(SEHA Liga 5. forduló)
Nov. 19. Tuesday, 19:00
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a szerb Metaloplastika együttesét fogadta Seha Liga mérkőzésen. A vendégek vezették az első támadást, mégis Blagotinsek talált be kontrából, amit Borozan növelt a következő támadásban. Székely szép védésekkel kezdett, a Veszprém pedig könnyen növelte előnyét, főként átlövésekkel (7. perc 6-2). A vendégek mestere kénytelen volt időt kérni 10 perc játék után. Yahia és Borozan szórták a gólokat a meccs első negyedében, Blagotinsek pedig kétszer is bevette az üres kaput (17. perc 12-6). Davis cserélt a belső posztokon és beállóban, ahol egyre több labda találta meg Nilssont. A felépülő Paczkowski is pályára lépett és óriási gólt ragasztott a vendég kapuba. Már az első félidőben elérte a 20 gólt a Veszprém Yahia találatával és a szünetre is nagy előnnyel vonulhatott.
 
A második félidő elején új emberek találtak be úgy, mint Gajic és Moraes. Borozan kapott kétperces büntetést, de ez sem zavarta meg a hazai gárdát a gólszerzésben. Olykor a szerb fiatalok is szép akciók után találtak be. A 40. percben 7 gólosra olvadt a hazai előny (28-21). Gajic nagy kedvvel játszott és elérte 600. gólját Veszprém mezben. Székely bravúrja kellett ahhoz, hogy ne tudjon 5 gólra zárkózni a Metaloplastika. Davis több variációt is kipróbált mind támadásban, mind védekezésben és Nilsson találata volt a 30. hazai gól (48. perc 30-23). Marguc büntetőt hibázott, de a vendégek nem tudtak közelebb jönni. A második félidőben sem a védekezések domináltak, sok volt a gól és a hétméteres mindkét oldalon. Nilsson a mai napon is megállíthatatlan volt a maga 6 góljával. A második félidőt ugyan megnyerték a szerb fiatalok, de a Veszprém győzelem így sem forgott veszélyben.
Telekom Veszprém – Metaloplastika Sabac 36:29 (22:14)
 
Telekom Veszprém: Székely – Manaskov 2 (1), Yahia 6, Moraes 1, Gajic 6 (1), Nilsson 6, Paczkowski 1, Marguc 4 (2), Lauge, Terzic, Blagotinsek 3, Nenadic 1, Mackovsek 3, Borozan 3
 
Metaloplastika Sabac: Bomastar, Jandric – Dodic 2, Pisaric 3, Babic 2, Dosen, Cagalj 2, Dukic 1, Maticic 3 (1), Todorovic, Gojkovic 2, Petrovic 1, Milic 7, Kljajic 3 (2), Trkulja, Babic 3.
 
Nézőszám: 1457
 
Hétméteresek: 5/4 ill. 4/3
Kiállítások:  8 perc ill. 10 perc
David Davis: Nagyon sok meccsünk van, és a játékosok feje már a hétvégi Kielce elleni meccsen jár. Elégedett vagyok a győzelemmel, viszont jobban is védekezhettünk volna. A 29 kapott gól az sok. Összességében rendben volt a mai. Szeretném megköszönni a kilátogató szurkolóknak. Remélem, hogy a hétvégén többen lesznek. Megtiszteltetés, hogy egy olyan kézilabda ikon mellett ülhetek, mint Veselin Vukovic, akit fiatal koromban még láttam játszani a Barcelonában. Jó látni, hogy a nagy kézilabda család még mindig megvan.
 
Gasper Marguc: Nem ez volt a legjobb meccsünk, de boldogok vagyunk a győzelem miatt. Végig kontrolláltuk a meccset. A fejekben a következő Kielce elleni mérkőzés járt a második félidőben. Remélem, minél több szurkoló támogat majd minket szombaton, nagyon fontos számunkra a két pont megszerzése
 
Veselin Vukovic: A Veszprém Európa egyik legjobb csapata, és esélyes a Final4-ra a SEHA Ligában és a Bajnokok Ligájában egyaránt. Gratulálok nekik a fair és jó mérkőzéshez. Egy ilyen fiatal együttesnek, mint a Metaloplastika, ez egy jó lehetőség a minőségi játékpercek megszerzéséhez, és hogy fejlődni tudjanak.
 
Igor Cagalj: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Nagyszerű csapat, nagy célokkal. Az elején nem voltunk erősek sem támadásban, sem védekezésben. Viszont amikor azt csináltuk, amit az edzőnk kért, akkor egyenlő partnerei tudtunk lenni az ellenfelünknek.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?