NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Spartak Moscow
23
Telekom Veszprém
26
SEHA League
(SEHA Liga 2. forduló)
Sep. 24. Tuesday, 18:45
Moszkva
A Telekom Veszprém Moszkvába látogatott a SEHA – Gazprom Ligában. A Spartak kezdte a mérkőzést, és Székely egyből hárította az első orosz helyzetet. Szűcs révén meg is szerezte fiatal csapatunk a vezetést, majd a következő gól csak a 4. percben született, Mackovsek 0:2-re alakította az állást. A 6. percben időt is kért a Moszkva 0:4-s veszprémi vezetésnél. Az első Spartak gólt a 9. percben született, ekkora már 1:6 volt a vendégeknek. Székely remekül védett, ziccereket és hetest is védett a 12. percig, tartva az előnyt (2:7). Az oroszok a 19. percben kezdtek zárkózni, ekkor öt gól volt a felek között, 6:11. Gulyás Péter időt kért 9:11-nél, hiszen vészesen közel került az ellenfél, azonban az időkérés után még közelebb, egy gólra jött a Spartak a 22. percben, sőt egy perccel később 11:11-re egyenlítettek. A 24. percben először vezettek a hazaiak. A félidő végén továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, sőt a Veszprém még emberelőnybe is került, de a szünetre maradt a döntetlen, 14:14.
 
Elhibázott Veszprém helyzettel indult a második félidő, de szerencsére a Spartak sem tudott betalálni a másik oldalon. Ilic egyenlítette ki az egygólos orosz előnyt a 34. percben. A Spartak nem nagyon tudott mit kezdeni a felállt falunkkal, ezért is lehetett, hogy három gyors góllal vezetést tudtuk szerezni ismét. A 40. percben még tartottuk a vezetést, 16:19, főleg Ilic góljainak és Székely védéseinek köszönhetően. A 44. percben négygólos vezetést szerzett a fiatalok, 17:21. Ez az előny egyre csak olvadt, és az 50. percben csak kettő maradt belőle. A Spartaknál Dereven beállítása nagy löketet adott, és így tudtak rendre visszajönni a meccsbe. Az 53. percben már csak egy gól volt a különbség, 22:23 volt az állás, majd két perc múlva egyenlíteni tudtak az oroszok. Székely nagyon fontos pillanatban hárított ziccert az 58. percben, majd Mackovsek dobott óriási gólt, amellyel a hajrára két gólos előnnyel ment a Veszprém. A meccset végül három góllal, 23:26-ra megnyerte fiatal csapatunk, és továbbra is veretlenül vezetjük a csoportot. Szép volt fiatalok!
 
Spartak Moscow – Telekom Veszprém 23:26 (14:14)
 
Spartak Moscow: Nikulin, Nungovitch – Kovalev 2, Fokin 3, Korshunov, Vinogradov 1 (1), Ryabov 6, Krivich, Radojevic, Dereven 2, Shelestiukov 3, Samarskii, Savchenko, Tsakharias 6
 
Telekom Veszprém: Székely – Hornyák 2 (1), Ilic 7, Szuharev 2, Melnyicsuk 1, Bodor 3, Szrnka Mackovsek 6, Szűcs 3, Sisa 2
 
Hétméteresek: 2/1 ill. 1/1
Kiállítások: 6 perc ill. 6 perc
 
 
Gulyás Péter: Nagyon boldogok vagyunk Momir Iliccsel, hogy visszatérhettünk a SEHA Ligába. ma egy remek meccset játszottunk, főleg ezzel a fiatal csapattal, akik a küzdöttek a jövőjükért, és megmutatták, hogy mindenük megvan ahhoz, hogy kitűnő játékos legyen belőlük. Nagyon büszkék vagyunk rájuk. A kulcs ma a védelmünk volt, valamint a kapusunk Székely Márton. Csináltunk pár nem túl jó dolgot támadásban, és kicsit a fizikai különbséget sem fogadtuk el. A védelmünk remek volt, és Székely is sokat segített. Nagyon örülök, hogy így térhettünk vissza a SEHA Ligába.
 
Székely Márton: Mindennemű nyomás nélkül érkeztünk a mai találkozóra. A legnehezebb számomra ma az volt, hogy a védelmet egyben tartsam magam előtt, hiszen még fiatalok a csapattársaim. Szükségük van a tanulás minden lépcsőfokára, amiket csak az ilyen mérkőzésekkel tudnak magukba szívni. Kétszer videóztunk a Spartak meccs előtt, és úgy érzem, hogy mint látható, jól felkészültünk.
 
Igor Levshin: Gratulálok a szurkolóinknak, ez egy remek kézilabdás nap volt. Moszkva egy SEHA Liga mérkőzésnek adott otthont. A meccs nem kezdődött jól számunkra, de köszönöm a csapatomnak, hogy sikerült kiegyenlíteni, sőt még vezetni is a találkozó folyamán. Szeretnék gratulálni a vendégcsapat edzőjének, és azt gondolom, hogy igaza van abban, hogy a fiatalok a jövőjükért játszottak ma. Természetesen csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Folytatnunk kell a felkészülést, bár reméltük, hogy sikerül ma győznünk.
 
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?