NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
26
Balatonfüredi KSE
26
Preparation games
()
Aug. 15. Saturday, 13:00
Veszprém Aréna
Majdnem fél év után újra nézők előtt játszott mérkőzést a Telekom Veszprém a Balatonfüred ellen. A hazaiak vezették az első támadást, ami után Nenadic szerzett gólt büntetőből. Maqueda gólját követően Corrales büntetőt hárított, de Topic révén a Füred is megszerezte első gólját az 5. percben. Maqueda 3. góljával 5-2 volt az állás a 10. percben. A félidő közepére 4 gólos előnyt szerzett a veszprémi alakulat (9-5). Átlövő posztokon cserélt Davis mester, sok büntetőt harcolt ki a csapat, de Nenadic kettőt is elhibázott egymás után. 8 perccel a félidő vége előtt a Füred feljött egy gólra. Lékai is visszatért hosszú kihagyás után és szép gólpasszt adott Markussennek. A füredi csapat a 29. percben átvette a vezetést, de a félidőre döntetlennel vonultak a felek.
 
A második félidő Tönnesen és Nenadic góllal indult, majd Blagotinsek kapott kétperces büntetést, amit a Füred ki is használt (36. perc 14-15). Sok tiszta ziccert hibázott a veszprémi csapat, mégis a fürediek kértek időt 40 perc játék után (16-17). Borozan óriási bombagólokat ragasztott a vendég kapuba, amikkel újra a Veszprémnél volt az előny. A félidő közepén továbbra is döntetlen volt az állás. Nilsson kapott kiállítást és sok veszprémi támadó fault után a Füred ellépett 3 góllal (48. perc 19-22). Davis időt kért és 3 gyors góllal egalizált a Veszprém. A végjáték izgalmasra sikeredett ismét. Az utolsó percben Davis időt kért döntetlen állásnál, de az eredmény már nem változott. Félidő döntetlen, vége döntetlen.
Telekom Veszprém – Balatonfüredi KSE 26:26 (12:12)
 
Telekom Veszprém: Székely, Corrales – Manaskov, Yahia 1, Moraes, Tönnesen 1, Nilsson 2, Markussen 3, Ligetvári, Marguc 2, Strlek 1, Blagotinsek 1, Nenadic 3, Mahé, Maqueda 7, Lékai 1, Borozan 4
 
Balatonfüredi KSE: Bősz, Andó – Szűcs 1, Kemény 1, Draskovics 1, Varga, Bóka 2, Brandt, Szöllősi 5, Malinovic 6, Horváth, Dénes, Seprős, Topic 3, Rodriguez 2, Shynkel, Ág 1, Kőhegyi, Határ 4
 
Hétméteresek: 5/3 ill. 3/1
Kiállítások:  6 perc ill. 4 perc
 
David Davis: Egészen elégedett voltam az első félidővel, mivel a védelem jól dolgozott. Mindenki jól mozgott, és agresszív volt. Mindössze 12 gólt engedtünk az ellenfélnek, viszont támadásban sok ziccert hagytunk ki. Reméltem, hogy a második félidőben javítjuk a hibákat, de folytattuk a helyzetek kihagyását. Az első pár meccsen nem volt jó a védelem, viszont a támadás rendben ment. Ma jó volt a védelem, de a támadás nem ment. Sokat kell még dolgoznunk, mert nagyon messze vagyunk attól a formától, amiben lennünk kellene. Hétfőtől folytatjuk a munkát.
 
Gasper Marguc: Nem lehetünk boldogok a mai teljesítményünkkel. Mondhatjuk, hogy fejlődött a védekezésünk, de a támadásban bőven a szintünk alatt teljesítettünk. Túl sok ziccert hagytunk ki. Sikerült visszajönnünk a meccsbe, és lett is volna lehetőségünk nyerni, de ez a döntetlen a Balatonfüred ellen elfogadhatatlan a saját Arénánkban. Minden játékosnak magába kell nézni, hogy hogyan tudja fejleszteni és támogatni a csapatot. Folytatnunk kell a munkát és mindig magunk elé nézni.
 
György László: Úgy gondolom, hogy támadásban és védekezésben is fegyelmezetten játszottunk. A 26 dobott gól a Veszprém Arénában az nagyon jó. A kapusteljesitményünk megfelelő volt, de ezt a döntetlent nem értékeljük túl. Sok munka vár még ránk, nekünk a szeptember 6-i bajnoki rajtra kell igazán jónak lennünk. Önbizalmat lehet ebből meríteni, de hosszú út áll még előttünk. Sok sikert a Veszprémnek a szezonra.
 
Szűcs Bence: Jó volt látni a régi csapatomat. Nálunk is sok az új érkező és még össze kell szoknunk, és átvenni a rendszert. Magabiztosan álltam bele a meccsbe, semmi félelemérzet nem volt bennem.  
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?