NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Budakalász Kézilabda Zrt.
27
Telekom Veszprém
38
Hungarian league
(K&H Liga)
May. 22. Saturday, 17:00
Utolsó idegenbeli mérkőzésére készült az alapszakaszban a Telekom Veszprém a Budakalász ellen, amely meg is szerezte a vezetést első támadásából. Nem kezdte jól a meccset a Veszprém, az első 5 percben csak egyszer tudott betalálni, 3:1-re vezetett a hazai csapat. A 13. percben kezdett el zárkózni az „Építők”, de Perisic révén még mindig lépéselőnyben volt a Budakalász, 8:7. Ligetvári Patrik a 16. percben piros lapos kiállítást kapott a Perisic ellen elkövetett szabálytalansága miatt. A 18. percben 8:8-ra egyenlített a Veszprém, majd a 19.-ben át is vette a vezetést. Hat perccel később már kétgólos volt a vendégelőny, 11:13 állt az eredményjelzőn. A félidőre még hármat hozzárakott a Veszprém és 12:17-es vezetéssel mentek szünetre.
 
Nikolaj Markussen nyitotta a gólok sorát a második játékrészben, majd egy lerohanásból Yahia volt eredményes. Három perccel a játékrész kezdete után még nem tudott gólt szerezni a hazai csapat, Csoknyai kénytelen volt időt kérni. A 38. percben már tíz volt a felek között, 16:26. A Budakalász bátran játszott, és sok szép gólt szerzett. A vendég kapuban Corrales jól fogott, így sok lerohanás gólt tudott lőni csapata. A 48. percben 19:29 volt az állás. Ugyanekkor Dejan Manaskov is kipirosozta magát. A különbség állandósulni látszott, és végül magabiztosan győzött a Veszprém a Budakalász otthonában. Végeredmény: Budakalász – Veszprém 27:38
 
Budakalász Kézilabda Zrt. – Telekom Veszprém 27:38 (12:17)
 
Budakalász Kézilabda Zrt.: Váczi, Boros – Tyiskov 2, Koncz 5 (1), Nagy, Radnic, Fórizs 3, Prokop, Kiss 3, Holpert, Varjú, Rotim 5, Ceranic 1, Perisic 6, Maracskó 2, Dávid
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 1, Yahia 4, Moraes 3, Tonnesen 1, Nilsson 3, Markussen 4, Ligetvári, Blagotinsek 1, Shishkarev 6, Nenadic 2, Mahé 9, Maqueda 4
 
Hétméteresek: 3/1 ill. 5/3
Kiállítások: 6 perc ill. 10 perc
David Davis: Nagyon nehéz volt ma pályára lépni a csütörtöki Bajnokok Ligája mérkőzés után. Nem egyszerű 48 óra alatt kitisztítani a fejeket. Arra viszont jó volt, hogy kicsit elfelejtsük a legutóbbi kudarcot és előre tudjunk haladni. A számok jók voltak ma. Megyünk tovább. Sok sikert a Budakalásznak.
 
Rodrigo Corrales: Ahogyan Davis mester is elmondta, nem volt egyszerű ma játszani a csütörtökön történtek után, de a csapat jól visszajött és nagyot küzdött. Hosszú és jó szezon van mögöttünk, kár lenne most eldobni mindent, most kell mindent bele adni. Szerdán jön a Tatabánya, majd a Szeged elleni bajnoki döntők. Fontos volt, hogy játszunk ma, és nyerjünk.
 
Csoknyai István: Gratulálok mindkét csapatnak. A Veszprém nehéz mérkőzésből érkezett hozzánk de jó és korrekt meccset játszottak. A csapatomnak gratulálok, mert az első 20 percben jól teljesített, és a fiatalok is jól mentek. A nézők jól szórakozhattak. Sok sikert a Veszprémnek a bajnoki döntőben.
 
Boros Tamás: Gratulálok a Veszprémnek, mert jól játszottak, ahhoz képest, hogy nemrég pályára léptek. Szórakoztató mérkőzés volt, de nekünk nem ez volt a legfontosabb, hanem a jövő szombati, amit meg kell nyernünk.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?