NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Dabasi KC VSE
29
Telekom Veszprém
39
Hungarian league
(K&H Liga)
May. 15. Saturday, 18:00
A pirosmezes Dabas kezdte a mérkőzést az OBO Arénában, de az első támadásból sem ők, sem a Veszprém nem tudott betalálni. Az első öt perc kiegyenlített játékot hozott, illetve jó kapusteljesítményt. Holló és Cupara is jó formában volt. A vezetés ekkor a Veszprémnél volt, 2:4. A Telekom sok labdát adott el, ezzel közel tartva az ellenfelet, sőt a 13. percben vezetni is tudott egy darabig a Dabas. A hazaiak nagyon jól támadtak, illetve a veszprémi védelem nem igazán teljesített jól. A 23. percben a Dabasnál volt az előny, 13:11. Maradt is a dabasi előny a szünetre, 16:15.
 
Az „Építőknek” 5 perc kellett a második félidőben, hogy megfordítsa az állást, és 17:21-re elmenjen. A Dabas átállt a kapus nélküli játékra, és két beállóval igyekeztek helyet csinálni maguknak a veszprémi falban. Sok tiszta ziccert tudtak lőni ebből. Ennek ellenére a Veszprém előnye 21:26-ra nőtt a 43. percben. A Veszprém elkezdett a szintjének megfelelően kézilabdázni, és kezdte leszakítani magáról a hazai csapatot. Összeállt a védelem és a könnyű góloknak köszönhetően időkérésre kényszerítette Tomori Győzőt a Veszprém. A 48. percben már 10 volt a felek között, 22:32. A Telekom Veszprém egy félidőnyi jó játékkal végül eredmény szempontból magabiztosan verte a Dabasi KC VSE együttesét, ezzel pedig megnyerte a magyar bajnokság alapszakaszát. A végeredmény: Dabas - Veszprém 29:39
 
Dabasi KC VSE – Telekom Veszprém 29:39 (16:15)
 
Dabasi KC VSE: Holló, Hermann – Garajszki, Váczi 7 (2), Zatureczki, Antal 1, Fekete 4, Laurinyecz 3, Szöllősi 3, Horváth 1, Török 3 (1), Koller 1, Hajdú, Katona, Ács 3, Kende 3
 
Telekom Veszprém: Cupara – Manaskov 4, Yahia 7, Moraes 3, Markussen 3, Ligetvári 2, Blagotinsek 1, Shishkarev 1, Mahé 10 (2), Dörnyei 1, Lukács 1, Maqueda 3, Lékai 3
 
Hétméteresek: 4/3 ill. 2/2
Kiállítások: 4 perc ill. 10 perc
David Davis: Gratulálok a csapatnak, a Klubnak és a Szurkolóknak is, hiszen megnyertük az alapszakaszt, ami jó hír. A meccs nagyon nehéz volt, nem egészen 48 órával ezelőtt még Nantes-ban játszottunk. Nem igazán volt időnk készülni, és ez meg is látszódott az első félidőn. A második játékrészben jobban mentünk, és már csak a jövőheti Bajnokok Ligája visszavágóra koncentrálhatunk.
 
Nikolaj Markussen: Nem sok időnk volt felkészülni a maira, tegnap hajnalban értünk haza, egy rövid alvás után volt egy edzésünk. Persze ez nem kifogás, ez a Veszprém nem az volt, amihez a Szurkolóink hozzászokhattak. A második félidőben megmutattuk, hogy profik vagyunk, és befejeztük a munkát. Ezt a győztes érzést szeretnénk tovább vinni a jövőhétre.
 
Tomori Győző: Gratulálok a Veszprémnek, és sok sikert nekik a továbbiakban. A héten csak magunkkal foglalkoztunk, és a bajnokság utolsó meccsére való felkészülés volt a cél. Az a csapat igazi arca, amit 35-40 percig mutatott, bátor játék és jó hozzáállás. A védekezéssel elégedett vagyok, támadásban pedig teher nélkül vállaltuk a lövéseket.
 
Váczi Milán: Gratulálok a Veszprémnek, és gratulálok a csapatnak az első félidei játékhoz. A második játékrészre egy teljesen más Veszprém jött ki. Én jól éreztem magam a pályán. Úgy kell játszanunk, ahogyan az első 30 percben, és akkor minden rendben lesz.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?