NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Grundfos Tatabánya
25
Telekom Veszprém
40
Hungarian league
(K&H Liga)
May. 04. Tuesday, 18:30
Az idén először rendeztek Tatabánya – Veszprém mérkőzést a magyar bajnokságban, eddig sajnos a járványhelyzet nem engedte ezt. A meccset a vendég Veszprém kezdte és Nilsson révén meg is szerezte a vezetést. Az 5. percben 2:4-re vezetett a Telekom, és egy hosszú kettős emberelőnyből még tovább növelte előnyét. Sipos és Zdolik visszatérésekor 2:7 állt már az eredményjelzőn. Az első félidő közepe tájékán többször is hibázott az „Építők” védekezésben, amikből Sipos dobott több könnyű gólt, de szerencsére a támadások ültek, és rendre gól született belőlük. A vendég előny egyre csak nőtt, hat perccel a játékrész vége előtt nyolc góllal vezetett a Veszprém. A szünetre tízet tett közé a Veszprém, 10:20.
 
A második félidőre Cupara érkezett a veszprémi kapuba, azonban a nagy védést Bartucz mutatta be Yahiaval szemben a legelején. Az első öt percben nem is tudott gólt szerezni a Telekom, mindent fogott Bartucz. Természetesen a vendégek megtalálták a hazai kapus ellenszerét, és 15:27-re vezettek már a 42. percben. Öt perccel később Rogerio Moraes mindössze a második veszprémi kiállítást kapta, a Tatabánya élt is vele és szép gólokat szerzett. Kentin Mahé kifejezetten elemében volt, és az 54. percben már nyolcadik gólját szerezte. A Veszprém 40 gólt szerezve, jó csapatjátékkal hozta el végül a két pontot Tatabányáról, és remekül hangolt a jövőheti Nantes elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre. A végeredmény: Tatabánya – Veszprém 25:40
Grundfos Tatabánya – Telekom Veszprém 25:40 (10:20)
 
Grundfos Tatabánya: Bartucz, Wyszomirski, Konecny – Bognár, Tóth 1, Sipos 3, Nemes 3, Hornyák, Sunajko 1, Ilyés, Balogh 9 (2), Debreczeni, Zdolik 6, Bodnár 2
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Yahia 5, Moraes 3, Nilsson 5, Markussen, Ligetvári, Marguc 3, Strlek 10, Blagotinsek, Mahé 9 (3), Dörnyei, Maqueda 3, Lékai 2, Borozan
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 3/3
Kiállítások: 8 perc ill. 4 perc
David Davis: Sajnos ez helyzet, amiben élünk nagyon befolyásolta a Tatabányát, hiszen már két covid perióduson vannak túl. A meccsről nem sokat tudok mondani, próbáltunk készülni a Nantes elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre, ez sikerült. A héten folytatjuk az edzéseket.
 
Manuel Strlek: Gratulálok a Tatabányának, hiszen a sok hiányzó ellenére jó hozzáállással jöttek ki a pályára. Az első perctől koncentráltan játszottunk, és jól működött az 5-1-es védekezésünk ismét, aminek nagyon örülünk.
 
Vladan Matic: Nehéz mit mondani. Gratulálok a Veszprémnek. Furcsán hangzik, de jó, hogy ma játszottunk a Veszprémmel, hiszen most sok volt a hiányzónk, de a komoly meccsek még csak most jönnek. Sok sikert ellenfelünknek a Nantes ellen, remélem, bejutnak a Final4-ba, mert megérdemlik.
 
Sipos Adrián: Gratulálok a Veszprémnek. Furcsa volt a mai mérkőzés. A sok sérült miatt nehéz dolgunk volt. Próbáltunk minél szorosabb meccset játszani, de ma ennyi volt benne.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?