NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Balatonfüredi KSE
26
Telekom Veszprém
31
Hungarian league
(K&H Liga)
Apr. 17. Saturday, 17:00
A Telekom Veszprém 5-1-es védekezéssel várta a Balatonfüredi KSE első támadását, amelyből gólt is dobott ellenfelünk. A hazaiak rendesen belekezdtek, és az ötödik percig kétgólos előnyre tettek szert, amelyet a Veszprém lépésről lépésre kezdett ledolgozni. Az „Építőkön” látszottak a fáradtság jelei, nem voltak olyan élesek a támadások és a védelem is sok gólt engedett. Az első 15 perc után 8:7-re vezetett a Füred. Hat perccel a félidő vége előtt egyenlített a Veszprém, miután két gyors hibát gólokkal torolt meg, sőt, egy perccel később már 11:13-ra lépett el a magyar bajnok. A játékrész Kemény bombájával ért véget, amellyel egy gólra hozta közelebb a csapatát. 14:15-ös eredménnyel fordulnak a felek.
 
A Rodrigo Corrales védései jellemezték a második játékrész első 10 percét. Spanyol kapusunk 54%-os hatékonysággal fogta a lövéseket egy 38. perces statisztika alapján. A támadók felvették a találkozó ritmusát, és három gólos távolságra tartott a Füredet. A 40. percben 18:21 volt állás. Egy kicsit a Balatonfüred is fáradni látszott, már nem voltak olyan pontosak a befejezések, és Corrales is rendre megállította őket. A különbség egyre csak nőtt, a Veszprém már öt góllal vezetett az 50. percben. A Telekom Veszprém egy hosszú hetet foglalt keretbe a Füred legyőzésével, kezdheti megérdemelt pihenését. A mai találkozó végeredménye: Balatonfüred – Veszprém 26:31
Balatonfüredi KSE – Telekom Veszprém 26:31 (14:15)
 
Balatonfüredi KSE: Bősz, Andó – Kemény 3, Pulay, Varga 2, Bóka 3, Kőhegyi, Topic 2, Glendza 8 (6), Dénes, Rodriguez 2, Malinovic 5, Szűcs, Brandt, Draskovics, Határ 1
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Yahia 5, Moraes 3, Ligetvári, Strlek 9 (6), Nenadic 7 (1), Mahé 3, Maqueda 3, Lékai 1
 
Hétméteres: 6/6 ill. 7/7
Kiállítások: 6 perc ill. 8 perc
David Davis: Nagyon nehéz volt a mai mérkőzés számunkra, hiszen vasárnap-hétfő-szerda-szombat ütemben játszottunk, és ez még nekünk is rengeteg meccs. Mindig szenvedünk a Balatonfüred ellen idegenben, mert hazai pályán nagyon jól játszik az ellenfelünk. Egy kis könnyebbséget jelentett, hogy pár napja már játszottunk ellenük, így nem nagyon kellett készülni mára. Boldog vagyok, és büszke a játékosaimra, mivel ma hatalmas erőfeszítést tettek, így elhozhattuk a két pontot ismét.
 
Ligetvári Patrik: Gratulálni szeretnék a Balatonfürednek, hiszen jól felkészültek a mai találkozóra. Ahogyan a mester is elmondta, nehéz dolgunk volt, mivel sok mérkőzést játszottunk és szinte nem is volt időnk felkészülni. Kiadtuk a maximumot magunkból és megnyertük a meccset. Sok sikert a Fürednek a továbbiakban.
 
György László: Mi sem voltunk frissek, mindkét csapat fáradt volt. Tisztességesen helyt álltunk a Veszprémmel szemben. Teljesen elégedett vagyok. Azt gondolom, hogy a támadásunk és a védelmünk is rendben volt, valamint a kapusteljesítményünk is remek volt. Sok mindent sikerült megvalósítani, bár egyetlen edzéssel tudtunk mi is készülni a mai összecsapásra. Jól játszott a csapatunk, és voltak jó egyéni teljesítmények is. Ebből tudunk építkezni és meríteni a következő időszakra. Sok sikert kívánok a Veszprémnek a Bajnokok Ligájában és a magyar bajnokságban is.
 
Andó Arián: Gratulálok a Veszprémnek. Büszke vagyok a csaptra, mivel szerintem sokat tanultunk a Magyar Kupa meccsből. Elől sokkal összeszedettebbek voltunk, így a saját dolgunkat is megkönnyebbítettük, hiszen nem kaptunk annyi lerohanás gólt. Hatosfallal több esélyünk volt a Veszprém ellen. További sok sikert nekik.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?