NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Csurgói KK
33
Telekom Veszprém
33
Hungarian league
(K&H Liga)
Feb. 07. Sunday, 14:15
A Telekom Veszprém a Csurgói KK ellen folytatta a K&H Liga küzdelmeit. A hazaiak jól kezdtek, és az 5. percre 5:1-es előnyt építettek maguknak, amelyből Hanusz Egon egymaga négyet vállalt. David Davisnek muszáj volt kikérnie az első idejét a 9. percben. A 15. percben 9:6-ot mutatott az eredményjelző, miután két csurgói hibát gyorsan megbüntetett a Veszprém. A Csurgó 3-4 gólon tartotta az „Építőket”, nem engedte ki a vezetést a kezéből. Öt perccel az első félidő vége előtt Manaskov hibázott büntetőt, miközben a túloldalon a Csurgó gólt szerzett és 15:12-re vezetett. A szünetben 18:14-es hazai előnnyel mentek a felek az öltözőbe.
 
A második játékrész csurgói góllal indult, amelyre Mahé válaszolt a következő támadásból. A 37. percben sikerült két gólra megközelíteni a hazaiakat Marguc hetesével, 20:18. Három perccel később már egyenlő volt az állás, 21:21, ismét Marguc révén, ismét hetesből. A 43. percben már a vezetés is a Veszprémnél volt, miután Maqueda betörését nem tudta védeni Tatai. Az 50. percben 25:25-el, fej-fej mellett álltak a felek. Kicsivel a vége előtt Popovic a harmadik kétpercét kapta, piros lappal fejezte be a találkozót, ahogyan Borsos is. A meccs vége őrült rohanást hozott, mindkét oldalon potyogtak a gólok. A végjáték végül pontosztozkodást hozott, 33:33-as végeredménnyel.
 
Csurgói KK – Telekom Veszprém 33:33 (18:14)
 
Csurgói KK: Tatai, Füstös, Pallag – Hanusz 11 (4), Bazsó, Krecic 7, Szeitl 5, Gábor 2, Gebhardt 2, Ács, Kerkovits, Popovic, Borsos 4, Kovacevic 2
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 2, Yahia 4, Moraes, Nilsson, Markussen 1, Ligetvári, Marguc 7 (5), Blagotinsek 3, Mahé 4, Maqueda 5, Lékai 1, Borozan 6
 
Hétméteresek: 5/4 ill. 6/5
Kiállítások: 22 perc ill. 12 perc
David Davis: Az első félidő nagyon rossz volt. A srácok a lehető legjobban játszottak, de sajnos a dolgok nem alakultak úgy, ahogyan azt szerettük volna.
 
Gasper Marguc: Amikor 45 percig vesztésre állsz, az egyáltalán nem jó érzés. Nehéz mit mondani arra, ahogyan játszottunk, főleg az első félidőben. Sima ziccereket hagytunk ki. A védekezésben kell jobban összetartanunk, segíteni egymásnak a lehető legjobb hozzáállással. Nem engedhetünk egyetlen ellenfelet sem, nem csak a Csurgót, 33 gólt dobni nekünk.
 
Alem Toskic: Nagyot küzdöttünk, pedig sok volt a hiányzónk. Azt mondtam a fiúknak, hogy nincs veszítenivalónk, ne féljenek és akkor a dolgok jönnek majd maguktól. Úgy érzem, hogy a két pontot is megérdemeltük volna, de meg kell becsülnünk ezt az egyet is, hiszen a Veszprém ellen ennyit szerezni nagyon nehéz.
 
Hanusz Egon: Az első félidőben jól tartottuk a taktikát, fegyelmezettek voltunk, jó volt a védelem és Tatai Péter is kellő tartást adott nekünk a kapuban. Az edzőink azt kérték, hogy tegyük ki a szívünket a pályára, és akkor mindegy lesz az eredmény. Azt gondolom, hogy az utóbbi időben túlságosan tiszteltük a nagy csapatokat, de amióta Toskic az edzőnk, elhiteti velünk, hogy bárkit le tudunk győzni.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?