NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
26
HE-DO B.Braun Gyöngyös
25
Hungarian league
(K&H Liga)
Dec. 05. Saturday, 16:15
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Gyöngyös csapatával mérkőzött meg hazai pályán. Az első ziccert Blagotinsek kihagyta, a túloldalon Vilovski viszont nem. Bátran kezdtek a vendégek, 5 perc játék után két góllal vezettek (3-5). A kapuban Corrales kezdett, remek védések mellett büntetőt is hárított. Elöl Mahé szabta a fazont a játéknak és gólpassza után Marguc egyenlített. Az első gyöngyösi kiállítást nem használta ki jól a Veszprém, a vendégek tartották az egy gólos különbséget (15. perc 7-6). Corrales remek formában védett, Shishkarev és Lékai pedig visszatértek hosszú kihagyás után. 20 perc játék után Moraes növelte három gólosra az előnyt (10-7). Corrales a második büntetőt is hárította, Tönnesen újabb góljával pedig ellépett 4 góllal a Veszprém. Blagotinsek harcolt ki hétméterest a végét jelző sípszó előtt, amit Yahia gólra is váltott.
 
Szünet után két gyöngyösi góllal folytatódott a mérkőzés és Mahé 5 perc játék után lőtte az első hazai gólt. A második félidő eleje kemény csatát hozott, a két hatosfalas védekezésen nehezen lehetett túljutni. Két könnyű góllal 6 gólosra hízott az előny, a Gyöngyös időt is kért. Corrales elképesztő módon a harmadik büntetőt is kivédte. A vendégek egy perc leforgása alatt két üres kapus gólt is lőttek (43. perc 19-15). Kisebb hullámvölgybe került a veszprémi csapat, ezért Davis több poszton is cserélt. A Gyöngyös visszajött 2 gólra (21-19) az utolsó 10 perc előtt, ezért Davis kénytelen volt időt kérni. 6 perccel a vége előtt egyenlített a Gyöngyös. A vendégek a vezetésért támadtak és időt kértek, ami után gólt szereztek. Strlek két góljával fordított a Veszprém. A Gyöngyös egyenlített és Lékai az utolsó pillanatban belőtte a győztes gólt.
Telekom Veszprém – HE-DO B.Braun Gyöngyös 26:25 (15:10)
 
Telekom Veszprém: Corrales – Yahia 3 (1), Moraes 3, Tönnesen 3, Markussen 3, Ligetvári, Marguc 2, Strlek 3, Blagotinsek 1, Shishkarev 2, Mahé 5, Lékai 1
 
HE-DO B.Braun Gyöngyös: Merkovszki, Tóth 1 – Urbán, Németh 1, Halász 2, Jaros, Varsandán 1, Ubornyák 2, Hegedűs 2, Gábori 2, Duris, Vilovski 4, Gerdán, Herceg 1, Gráf 4 (2), Markez 5 (1)
 
Hétméteresek: 1/1 ill. 6/3
Kiállítások:  10 perc ill. 8 perc
David Davis: Egy Kiel elleni meccs utánhoz képest jól játszottunk, de meg kellett szakadnunk, hogy jó teljesítményt mutassunk. A játékosok hozzáállása nem olyan volt, mint a Kiel ellen. A Gyöngyös mindig remekül játszik ellenünk, ma pedig nem is voltunk annyira jók. Szenvedtünk, de végül Lékai utolsó másodperces góljával sikerült nyerni. Néha nem olyan egyszerű mindent beleadni. Sok sikert a Gyöngyösnek.
 
Lékai Máté: Gratulálok a Gyöngyösnek, jó meccset játszottak. A félidőben 5 gólos előnyünk volt, de nem lehettünk elégedettek, mert sok ziccert elhibáztunk. A végén majdnem az én hibámon úszott el a mérkőzés, de szerencsére a végén az én gólommal nyertünk. Nagyon mérges vagyok, remélem a jövőben én is és a csapat is jobban fog játszani. Sok hét után játszottam az első mérkőzésemet, de ez egyáltalán nem lehet kifogás.
 
Konkoly Csaba: Gratulálok a Veszprémnek, jó mérkőzést játszottunk. Szerettük volna tovább öregbíteni Gyöngyös hírnevét. Az tetszett, hogy vissza tudtunk jönni a meccsbe. Sok volt a hiba az elején, meg is büntette a Veszprém, és ötgólos előnyre tett szert a félidőre. A szünetben megbeszéltük a hibákat, de mégis tartottuk azokat a második játékrészben. Az 50. perc körül sikerült fordítanunk. Mindent megpróbáltunk, de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeket. Kicsit pihentebbek voltunk, hiszen egy hétig készültünk erre a hétvégére. Büszke vagyok a játékosokra, mert 60-70%-ban megvalósították, amit megbeszéltünk. Sajnáljuk a végét, de ilyen a sport. Ma egy kis szerencse is kellet a Veszprémnek a győzelemhez, de a realitás talaján maradva megérdemelten tartották meg a két pontot.
 
Gráf Martin: Gratulálok a Veszprémnek. Egy jó futós mérkőzést akartunk játszani. A félidei 5 gól után sikerült visszakapaszkodni. Lassítottuk a játékunkat és összeállt a védelmünk is. Nagyon szoros végjáték alakult ki, ahol nem volt szerencsénk.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?