NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
29
FTC KN Kft.
25
Hungarian league
(K&H Liga)
Nov. 11. Wednesday, 17:45
A válogatott szünet után Telekom Veszprém a Ferencvárost látta vendégül magyar bajnoki találkozón. A hazai alakulat kezdte a mérkőzést, de Lauge célt tévesztett, majd az FTC megszerezte a vezetést. Gyors tempóban kezdtek a csapatok, az 5. percre 3-3 volt az eredmény. Cupara nagy védése után Marguc góljával vezetett először a Veszprém. Manaskov a 10. percben már a 4. gólját szerezte. A Fradi keményen harcolt és a félidő feléhez érve vezetett két góllal (7-9). Belső posztokon cserélt a Veszprém, de a vendégek még mindig vezettek kettővel, így Davis időt kért a 20. percben (9-11). A 23. percben Nilsson tudott újra egyenlíteni (12-12). Marguc büntetőt rontott, de a következőt Manaskov már értékesítette. A félidőre döntetlennel vonultak a csapatok.
 
A második játékrész vendég góllal indult, de Moraes válaszolt rá. A második félidő elején is fej-fej mellett mentek a csapatok, a 40. percben még mindig döntetlen állt az eredményjelzőn (19-19). Manaskov 10. gólját szerezte és ellépett 2 góllal a Veszprém. A félidő közepére kezdett összeállni a hazai védelem, a Fradi kénytelen volt időt kérni 4 gólos hátrányban (23-19). Manaskov egészen elképesztő formában játszott, ő szerezte több, mint a felét a hazai góloknak ekkor. A hajrára három gólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok. A második félidőben nagyon leült a mérkőzés, sok hibával, egyedül Manaskov játszott zseniálisan (16 gól összesen). A hazai győzelem így sem forgott veszélyben.
Telekom Veszprém – FTC KN KFT 29:25 (15:15)
 
Telekom Veszprém: Cupara – Manaskov 16 (8), Moraes 3, Tönnesen 1, Nilsson 2, Markussen 1, Ligetvári, Marguc 1, Lauge, Nenadic 2, Borozan 3
 
FTC KN KFT: Deményi, Győri 1, Zernovic – Schuch, Bognár 2, Füzi 1, Nagy 4, Schaffer 5 (1), Imre 1, Pordán 1, Andelic 4, Bohács, Mikita, Bujdosó 3, Kovacsics 3
 
Hétméteresek: 9/8 ill. 4/2
Kiállítások:  6 perc ill. 6 perc
David Davis: Tudtuk, hogy nehéz lesz a szünet utáni első meccs, ez így is lett. Az FTC remekül játszott. Elégedett vagyok az eredménnyel, bár az első félidő nem volt a legjobb. Hiányzott a helyes hozzáállás. A második játékrészben jó munkát végzett a csapat. Pénteken Egerbe látogatunk, arra készülünk holnaptól. Sok sikert a Fradinak!
 
Dejan Mananskov: A legfontosabb a győzelem volt, nem számít a teljesítmény. Nem a megfelelő hozzáállással játszottunk ma. A következő meccsre fókuszálunk, ahol jobb teljesítményt kell nyújtani. Örülünk a két pontnak.
 
Horváth Attila: Gratulálok a Veszprémnek, és a csapatomnak is. Kiváló meccset játszottunk, pedig tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesei ennek a találkozónak. Próbáltunk gyakorolni dolgokat, amik be is jöttek, és ha egy Veszprém ellen működnek, akkor mindenki ellen fognak. Az első félidőben jól mentünk, aztán a másodikban volt egy holtpontunk, ahol a Veszprém átvette a vezetést. A védekezésünk jó volt, fel voltunk tüzelve, és méltó ellenfelek voltunk.
 
Schuch Timuzsin: Gratulálok a Veszprémnek. Jól játszottunk ma, tudtunk vezetni a második félidőben, ami nagy dolog nekünk. Rossz volt nézők nélkül, üres arénában játszani. Amit elterveztünk azt többé-kevésbé végrehajtottuk.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?