NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Ceglédi KKSE
20
Telekom Veszprém
48
Hungarian league
(K&H Liga)
Oct. 07. Wednesday, 18:00
Abony
A Telekom Veszprém furcsa felállásban kezdte a találkozót, hiszen balszélső hiányában Kentin Mahé kezdett a baloldalon. Sem a hazaiak, sem a Veszprém nem tudott betalálni az első támadásból, azonban az első gól Kentin Mahé nevéhez fűződik. A Cegléd első góljára a hatodik percig kellett várni, ekkor 1:3 állt az eredményjelzőn. A 10. percben 4:7-re vezetett a Veszprém, amely gyors lerohanásokkal tartotta előnyét ebben a periódusban. Az „Építők” sortcserélt, de a lendületet ez sem törte meg. A 20. percben 9:15-re vezetett a piros-fekete alakulat. A félidő további részében dominált a Veszprém, és végül nyolc gólos előnnyel tudtak szünetre vonulni. Félidőben 13:21.
 
Corrales védéssel és Mahé góllal indult a második játékrész, majd újabb Corrales védés után Lauge góljával már tíz gól volt a csapatok között. A 35. percben már 14:26 volt az állás, természetesen a Veszprém javára, Nagy Károly időt is kért. A 40. perc körül elindult a henger; a Cegléd fáradni látszott, a Veszprém viszont mér az első sorával folyamatosan rohamozott. Nagyon gyors támadásokat vezettek a vendégek, és ennek 15 gólos előny volt a jutalma, 16:31. A 48. percre aztán teljesen kinyílott az olló, húszgólos volt a Veszprém előnye, 18:38. A mérkőzés végére majdnem a 30 gól is meg lett közte, azonban a játék és a végeredmény még így is szép. Cegléd – Veszprém 20:48
Ceglédi KKSE – Telekom Veszprém 20:48 (13:21)
 
Ceglédi KKSE: Kránitz, Tamási, Rózsvölgyi – Pásztor 1, Juhász, Kiss 4, Németh 1, Zakics, Gyene 3, Szepesi 2 (1), Mazák 1, Kállai 4, Vranac 1, Spekhardt 2, Sinkovits 1, Teleki
 
Telekom Veszprém: Corrales, Székely – Yahia 4, Moraes 5, Tonnesen 4, Nilsson 4, Markussen 1, Ligetvári 1, Marguc 5, Lauge 4, Mahé 11, Maqueda 5 (1), Lékai 3, Borozan 1
 
Hétméteresek: 2/1 ill. 3/1
Kiállítások: 6 perc ill. 0 perc
David Davis: Köszönjük a Ceglédnek a mérkőzést, nehéz csapatot találni, aki teljes csapattal tud kiállni. Gratulálok a játékosaimnak, komolyan vették a meccset és elégedett vagyok velük.
 
Ligetvári Patrik: Köszönjük a Ceglédnek a mai mérkőzést, és hogy komolyan vették a találkozót. Jól rajtoltunk az első félidőben, magas tempót diktáltunk. Mindenki bizonyítani akart. Idegenben lőttünk 48 gólt, szóval ezen az úton kell folytatni.
 
Nagy Károly: Gratulálok a Veszprémnek. Más sebesség fokozatban játszott, mint mi. Nem is bírtuk erővel. Az első félidőben még elfogadható volt, de a másodikban már sem fizikálisan, sem taktikailag nem bírtuk követni a tempót. Megérdemelt a veszprémi győzelem.
 
Juhász Károly: Gratulálok a Veszprémnek. Ebben a nehéz helyzetben örülünk, hogy egyáltalán játszani tudunk. Reméljük innentől jönnek majd a meccsek sorozatban. Nekünk csak a saját dolgunkkal kell foglalkozni. Megérdemelt a Veszprém győzelme, sok sikert nekik a jövőben.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?