NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

MOL-Pick Szeged
24
Telekom Veszprém
36
Hungarian league
(K&H Liga)
Dec. 17. Thursday, 19:00
A Telekom Veszprém idén először találkozik a MOL-Pick Szegeddel a K&H Ligában. A mérkőzést a hazaiak kezdték, és Corrales rögtön bravúrt mutatott be, majd Strlek révén megszereztük a vezetést. Kiegyenlített játékot hozott az első pár perc, amelyben a Veszprém vezetett, de a 9. percben megfordította és átvette a vezetést a Szeged 4:3-ra. A 14. percre háromgólosra nőtt a hazai előnye, 7:4-re vezettek. A 20. percben Strlek remek labdaszerzéséből kiegyenlített a Veszprém, majd Cupara ziccert fogott, így 9:10-re módosult az állás, nem egészen 6 perc alatt fordított a Telekom. A Veszprém az első félidő végéig megőrizte előnyét és 14:16-os vezetéssel ment a szünetre.
 
Nenadic bombagóllal és szegedi kiállítással folytatódott a mérkőzés, majd Mackovsek ziccerét védte Cupara, és Nenadic újabb góljával négyre hízlaltunk előnyünket, 14:18. A 38. percben, hatgólos veszprémi előnynél időt kellett kérnie a vendégek vezetőedzőjének. Az időkérés nem igazán segített, a Veszprém továbbra is dominált, és a 44. percben már 17:25-re vezetett. 20:30 állt már az eredményjelzőn az 50. percben. A magyar rekordbajnok megérdemelten győzött Szegeden, szinte végig vezetve. A derbi végeredménye: Szeged – Veszprém 25:36
MOL-Pick Szeged – Telekom Veszprém 24:36 (14:16)
 
MOL-Pick Szeged: Mikler, Alilovic – Kallman 1, Bodó 4, Canellas 1, Henigman, Radivojevic 5 (2), Gaber, Sostaric, Bánhidi 4, Kasparek 3, Bajus, Stranovsky, Bombac 1, Rosta, Mackovsek 5
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Moraes 1, Tonnesen 3, Nilsson 7, Markussen 2, Marguc 6, Strlek 5, Blagotinsek, Shishkarev, Nenadic 8 (2), Mahé, Lukács, Khalil, Maqueda 2, Lékai 2
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 2/2
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
David Davis: Nem gondoltam volna, hogy ennyivel nyerünk ma. Mindig fontos a Szeged elleni a meccs, a Klubnak, a Szurkolóinknak, és persze a csapatnak is. Mindkét együttes máshol járt mentálisan ma. Nem feltétlenül a derbi járt a fejekben, a miénkben például a Final4. A srácok mentálisan nagyon kemények. Úgy játszottunk, ahogyan azt elképzeltük, de azért senki ne gondolja, hogy itt Szegeden bárkinek egyszerű 3-4 gólnál többel nyerni.
 
Lékai Máté: Ma minden összejött, főleg a második félidőben. Álmodni sem mertem volna, hogy ilyen sok góllal sikerül nyerni. Boldog vagyok, hogy ilyen jó formát mutattunk, hiszen van egy Final4 előttünk. Sok volt a hiányzó, mégis ilyen jó játékkal tudtunk győzni, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok a csapatról beszélni. Mindig jó érzés, ha sikerül nyerni a Szeged ellen.
 
Juan Carlos Pastor: Mindenki más meccset várt. Gratulálok a Veszprémnek, sima győzelmet arattak, semmi esélyünk nem volt nyerni, főleg a 35. perc után. Két különböző félidőt láthattunk. Jól kezdtünk, és jól ment a játék. Ezután sokat hibáztunk támadásban és védekezésben is. Ellenfelünk ezzel szemben jól védekezett és a kapuban is jobb volt. Messze vagyunk a márciusi formánktól. Kielemezzük a mai mérkőzést és elölről kezdünk mindent. Nehéz úgy nyerni, ha 36 gólt kapsz. Vissza kell mennünk a sárba és keményen dolgozni. Sok sikert a Veszprémnek a Final4-hoz.
 
Bodó Richárd: Gratulálok a Veszprémnek. Nem olyan meccset játszottunk, mint amit elképzeltünk és gyakoroltunk. A második félidőben elindultunk a lejtőn és elveszítettük a tüzet, nem harcoltunk egyáltalán. Jól jön a szünet számunkra, mivel az elmúlt fél év hullámvasút volt.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?