NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Balatonfüredi KSE
30
Telekom Veszprém
33
Hungarian League
(K&H Liga)
Mar. 04. Wednesday, 18:00
Az első tíz perc nagyon egyenlően alakult a Balatonfüredi KSE és a Telekom Veszprém közötti K&H Liga találkozón. Egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól, mivel a Veszprém kicsit passzívnak látszott, míg a füredieket Sterbik állította meg többször. A vendégek mindössze egy góllal tudtak mindig vezetni, amit a hazaiak rendre kiegyenlítettek. A 13. percben 6:7 volt az állás. A Balatonfüred kapujában Bősz váltotta Andót, aki remekül védett, két büntetőt és ziccereket is fogott. A 20. percben továbbra is szoros, 8:9 volt az állás. A 24. percben tudott először vezetni a hazai alakulat, 11:10-re, majd két perccel később 13:11-re módosították az eredményt. A szünetre végül döntetlennel vonulhattak a felek: Balatonfüred – Veszprém 15:15
 
A második félidőt jól kezdte a Veszprém, hamar magához ragadta a kezdeményezést, és a 40. percre háromgólos, 18:21-es előnyt szerzett magának. A Füred legjobbja Petar Topic volt, aki már a 42. percben a 10. góját szerezte. A 46. percben egyenlített a hazai csapat, 23:23-ra, de két perccel később ismét három volt a különbség, 23:26. A hazaiak szépen helytálltak a nagyobb nevű vendégek ellen, és szinte végig szorosan tudták tartani az eredményt. A végén a Veszprém örülhetett, hiszen győzött, és elhozta a két pontot a „szomszédjától”. Végeredmény: Balatonfüred – Veszprém 30:33
Balatonfüredi KSE – Telekom Veszprém 30:33 (15:15)
 
Balatonfüredi KSE: Bősz, Andó – Szűcs, Kemény 2, Varga 1, Bóka 2, Déber, Németh, Jimenez, Szöllősi 1, Topic 11, Rodriguez 1, Shynkel 1, Ág, Zdolik 7, Máthé 4
 
Telekom Veszprém: Cupara, Sterbik – Manaskov 2 (1), Moraes 1, Paczkowski 2, Marguc 3 (2), Lauge 4, Strlek 3, Terzic, Blagotinsek 4, Nenadic 6, Hornyák, Ilic 1, Mackovsek 2, Borozan 5
 
Hétméteresek: 3/1 ill. 7/3
Kiállítások: 8 perc ill. 6 perc
David Davis: Nehéz meccs volt a mai, és a Balatonfüred nagyon jól játszott. Rólunk ezt kevésbé mondható el, hiányzott a koncentráció. Ez a 44. tétmérkőzésünk idén, nem könnyű folyamatosan koncentrálni, és nem elkalandozni az előttünk álló feladatok felé. Gratulálok a Balatonfürednek, és sok sikert nekik a bajnokság további részében.
 
Zoran Ilic: Gratulálok a Balatonfürednek a szoros mérkőzéshez. Szeretném megköszönni Davis mesternek a játéklehetőséget egy ilyen kiélezett találkozón. Sok sikert kívánok a Fürednek a továbbiakban.
 
Csoknyai István: Gratulálok a Veszprémnek, megérdemelték a győzelmet. Hosszú és nehéz sorozat előtt állnak, hiszen Magyar Kupa négyesdöntő, SEHA Liga Final4, valamint a Szeged elleni sok mérkőzés is a nyakukon van. A csapatom is nagy dicséretet érdemel, mivel 60 percig kiválóan kézilabdázott. Bősz és Topic kimagaslóak voltak. A kitűzött részfeladatokat sikerült megoldanunk, amely az volt, hogy a Veszprémnek minimális kontrajátékot engedjünk. Sok gólt lőttünk, és a visszarendeződésünk is rendben volt. Szerettünk volna nagyobb meglepetést elérni, de végül a rutin győzött. Számunkra a jövőheti Ferencváros elleni találkozó lesz majd sorsdöntő.
 
Zdolik Bence: Gratulálok a Veszprémnek. Szoros mérkőzést játszottunk, és 50 percig egyenlő ellenfelek voltunk. Innentől készülünk a Ferencváros elleni rangadóra, remélem, hogy hasonló teljesítményt tudunk elérni ott is. Sok sikert a Veszprémnek.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?