NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Mezőkövesdi KC
26
Telekom Veszprém
46
Hungarian League
(K&H Liga)
Feb. 18. Tuesday, 18:00
A Telekom Veszprém Mezőkövesdre látogatott a K&H Liga újabb fordulójában. Nagy tempót diktált a mérkőzés elején a vendég Veszprém, és ez hamar fel is őrölte a hazaiakat. Székely védései ellen sem volt ellenszerük, ahogyan a gyors és pontos támadások ellen sem. A 8. percben, 1:6-os állásnál időt is kért Budai Dániel. Az időkérés bár jót tett a Kövesdnek, közelebb kerülni nem igazán tudtak. A 15. percben 6:10-re vezetett a Veszprém. A vendég fölény nem apadt, és egyre csak növelte előnyét a Veszprém. A félidőre 14:22-es állással fordultak a felek.
 
A második játékrészre beálltak a fiatalok is, illetve Cupara érkezett a kapuba. A 40. percben ismét időt kellett kérnie a hazaiaknak, miután először tíz gólra növelte az előnyét a Veszprém. Moraes szerezte a 26. gólt, amire addig csak 16 válasz érkezett. Bodor Márk kiváló gólokat szerzett, míg Cupara ott folytatta, ahol Székely abbahagyta. A 45. percben 17:32 volt az állás. Végig kézben tartva, és szép játékot bemutatva győzött a Telekom Veszprém a Mezőkövesdi KC ellen, amelynek végeredménye 26:46
Mezőkövesdi KC – Telekom Veszprém 26:46 (14:22)
 
Mezőkövesdi KC: Pásztor, Pelyhe – Kovács 3, Szöllősi 2, Radnic 1, Horváth 2 (1), Stankovic 2, Gulácsi 2 (1), Zelei 3, Martins 3, Szepesi 1, Dócs 1, Menyhárt 5, Dávid 1
 
Telekom Veszprém: Székely, Cupara – Yahia 1, Moraes 6, Nilsson 2, Paczkowski 1, Marguc 11 (2), Lauge 3, Strlek 8, Blagotinsek 5, Nenadic 3, Melnyicsuk 2, Bodor 3, Mackovsek 1, Lékai, Borozan
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 3/2
Kiállítások: 4 perc ill. 2 perc
David Davis: Örülök a srácok mai teljesítményének. Tisztelettel játszottunk ma. Kicsit mindenki a vasárnapi, Montpellier elleni meccsre gondol. Köszönjük a Mezőkövesdnek a fair mérkőzést.
 
Bodor Márk: Szeretném megköszönni a lehetőséget David Davisnek a fiatalok nevében. Azt gondolom, hogy sikerült is élni vele. Sok sikert a Mezőkövesdnek.
 
Budai Dániel: Gratulálok a Veszprémnek. Ma összesen 8-9 felnőtt játékosom volt, a többiek fiatalok voltak. Összességében csináltunk jó dolgokat. Egy ilyen meccsen mindig a jobb csapat diktálja a tempót. Próbáljuk elérni a kitűzött céljainkat.
 
Dávid Máté: Azt gondolom, nincs miért bánkodnunk. Azt az utasítást kaptuk, hogy játszunk felszabadultan. Az első félidőben még jól tartottuk magunkat, de aztán a második félidőben már nem volt esélyünk. Megmutatkozott a két csapat közötti különbség.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?