NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Telekom Veszprém
36
Csurgói KK
20
Hungarian League
(K&H Liga)
Nov. 05. Tuesday, 20:15
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a Csurgói KK együttesét fogadta Veszprém Arénában. A játékot a vendégek kezdték, azonban Székely védése után Lauge szerzett gólt. Két gyors veszprémi gól után a Csurgó időt kért az 5. percben 3-0-nál. Blagotinsek és Yahia is betalált és könnyedén lépett el 5 góllal a hazai alakulat. A 10. percre már nagy előnyt teremtett a Veszprém, ugyanis 8-1 volt az állás. A vendégek nagy nehézségek árán tudtak csak a kapuba találni, 15 perc alatt csak 3 gólt szereztek. Moraes érkezett a pályára és szerzett szép gólt rögtön. A hazai gárda szép akciók után talált be szinte minden támadás után. Székely védését követően Gajic hibázott büntetőt (21. perc 14-5). Nenadic elhibázta a lövést üres kapura, de Strlek már nem, így meglett a közte 10 a 26. percben (17-7). Egy nagy Székely védéssel zárult a félidő (19-8).
 
A második félidő Gajic hétméteres góljával indult, majd szélről is betalált. Székely hetest is hárított, Blagotinsek pedig bal kézzel lőtt a hálóba. A Veszprém főként szélről volt eredményes, a Csurgó pedig középen próbálkozott, kevés sikerrel. Kettős emberelőnyben sem tudtak gólt szerezni a vendégek, viszont Strlek ekkor is gólt szerzett. Székely tartotta jó formáját és a játékrész közepére 15 gól volt a különbség (28-13). Tíz perccel a vége előtt Borozan szerezte a 30. hazai gólt. A hazai védekezés és támadójáték ezen a meccsen remekül működött. Folyamatosan nőtt a különbség a csapatok között, ami a végére 16 gól lett.
Telekom Veszprém – Csurgói KK 36:20 (19:8)
 
Telekom Veszprém: Sterbik, Székely – Yahia 3, Moraes 4, Tönnesen, Gajic 7 (3), Marguc 2, Lauge 2, Strlek 9, Terzic, Blagotinsek 3, Nenadic 3, Mahé, Borozan 3
 
Csurgói KK: Pallag, Zaponsek – Vasic 3 (1), Bazsó, Toskic, Tormás, Leimeter 1, Cehte 1, Potocnik, Oslak 2, Vasvári, Kerkovits, Hadziomerovic 4, Kovacevic 3, Astrashapkin 5 (2), Nagy 1
 
Nézőszám: 2345
 
Hétméteresek: 4/3 ill. 4/3
Kiállítások:  4 perc ill. 8 perc
David Davis: Nagyon tiszteltük a Csurgót, hiszen egy igazán jó csapat. A lehető legjobb tudásunk szerint készültünk erre a mérkőzésre és főleg a védekezésre koncentráltunk. Ma nagyon jól játszottunk és elégedett vagyok a játékosaimmal.
 
Rogerio Moraes: Boldogok vagyunk, jól felkészültünk, nagy tisztelettel fogadtuk a Csurgót. Jó játékosaik vannak, sok sikert kívánok nekik. Jó volt a védekezésünk és Székely a kapuban. Az első félidőben megnyertük a mérkőzést és a második félidőben tartottuk a jó játékunkat.
 
Baranyai Norbert: Ízelítőt kaptunk az európai top kézilabdából. Sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt. Abban bíztunk, hogy egy szorosabb mérkőzést tudunk játszani, azonban nagyon jól védekezett a Veszprém. A mi védekezésünk teljesen átjárható volt és sok helyzetünk kimaradt.
 
Pallag Péter: Gratulálok a Veszprémnek, a játék minden elemében jobbak voltak, megérdemelt a sikerük. Akkor lőttek gólt, amikor akartak. Két rossz meccsen vagyunk túl. Most kell megmutatni a karakterünket, mert fontos meccsek jönnek és javítanunk kell.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?