NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Barcelona
37
Telekom Veszprém
30
Champions League
(Bajnokok Ligája )
Feb. 09. Tuesday, 20:45
Palau Blaugrana, Barcelona
A Telekom Veszprém Markussen kihagyott átlövésével kezdte a Barca elleni EHF Bajnokok Ligája találkozót, azonban a dán következő lövése már utat talált a kapuba. Sőt, Markussen a 8. percben már a harmadik gólját lőtte, 5:5-re hozva az állást. A 14. percben 9:8-ra vezetett a hazai együttes. Három perccel később három góllal lépett el a Barca, miután több hibát is elkövetett a támadó alakulat. A spanyolok könnyű lerohanás gólokkal tartották az előnyüket, valamint Perez de Vargas védéseivel. Hét perccel a vége előtt Corrales védte Dolenec hetesét, majd Markussen bombájával kettőre zárkóztunk, 13:11. A 28. percben Mahé révén 13:13-ra egyenlítettünk. Az utolsó másodpercekben Yahia labdaszerzésével vezettünk, de egy időntúli büntetővel Gomez 15:15-re módosította az eredményt, így mennek a felek az öltözőbe.
 
Palmarsson góllal, majd egy gyors Lékai válasszal indult a második játékrész. Két elhibázott veszprémi támadás utáni lerohanással ismét nagyobb előnyre tett szert a Barcelona, a 36. percben 21:18-ra vezetett. A 40. percre már 5 góllal vezettek a hazaik, a vendég támadás pedig akadozott. A Barca továbbra is a Veszprém hibáiból élt, és tartotta az előnyét, a 47. percben ismét 5 volt a különbség. Az 50. percig 13 technikai hibát vétett a vendégcsapat. Az 53. percben az addigi legnagyobb különbséget érte el a spanyol csapat, 32:26. A második félidőben semmi nem sikerült az „Építőknek”, rengeteg hibával játszott és sima vereséget szenvedett Barcelonában. Az egyetlen pozitívum talán Markussen teljesítménye volt, aki 8 gólig jutott elsőszámú balátlövőként. Végeredmény: Barca – Veszprém 37:30
Barca – Telekom Veszprém 37:30 (15:15)
 
Barca: De Vargas, Moller – Entrerrios 1, Sorhaindo 3, Dolenec 2, Arino 4, Janc, Gomez 10 (5), Petrus, Mem 1, Cindric 2, Pascual 3, Palmarsson 6, Makuc, Langaro 2, Fabregas 3
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 1, Yahia 2, Moraes 7, Markussen 8, Ligetvári, Marguc, Strlek, Blagotinsek 1, Shishkarev 3, Mahé 2, Maqueda 3, Lékai 3
 
Hétméteresek: 7/5 ill. 0/0
Kiállítások: 2 perc ill. 8 perc
David Davis: Az első félidő jó volt. Szerettünk volna jobban kezdeni, mint a legutóbbi meccseinken, és ez most sikerült is, a játékosok hozzáállása is jobb volt. A második félidőben aztán elkezdtünk hibát hibára halmozni, a Barca pedig lerohanás gólokkal kétgólos előnyt szerzett. Ez volt a mai vereségünk kulcsa, lényegében a saját hibáinkba haltunk bele.
 
Rogerio Moraes: Gratulálok a Barcának. Szerintem csak a pozitív dolgokat szabad továbbvinnünk a két Barcelona elleni meccsből. A második félidőben nagyon sok gólszerzési lehetőséget szalasztottunk el, és számunkra ez volt a legnagyobb a probléma ma. Fejlődnünk kell a következő összecsapásra, és fejben összeszedni magunkat.
 
Xavi Pascual: Jól teljesítettünk ma. Amikor a Barca és a Veszprém egymás ellen játszik, az mindig a világ egyik legjobb mérkőzése. Kellet ez a két pont, hogy biztosan bejussunk a negyeddöntőbe, így örülök, hogy sikerült nyerni, hiszen ezért dolgozunk egész évben. A meccset jól kezdtük, de tudtuk, hogy a Veszprém akár nyerhet is a Palauban. A második játékrészben sebességet váltottunk, és megérdemelten nyertünk.
 
Gonzalo Perez de Vargas: Egyetértek az edzőmmel. Ma jobbak voltunk. A Veszprém jól kezdett védekezésben, és Corrales is jól fogott a kapuban. A meccs második felében egy sebességgel feljebb kapcsoltunk, lerohanásokat tudtunk vezetni, és 22 gólt lőttünk egy félidő alatt egy Veszprémnek. Örülök a csapat teljesítményének, és a két pontnak, valamint a csoportelsőségnek.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?