NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

RK Celje Pivovarna Lasko
25
Telekom Veszprém
29
Champions League
(Bajnokok Ligája )
Feb. 11. Thursday, 20:45
Dvorana Zlatorog
Jorge Maqueda kezdte el a gólgyártást a Celje Pivovarna Lasko elleni EHF Bajnokok Ligája mérkőzésen, de a gyors góllal nem sikerült lépéselőnybe kerülni. Az 5. percben 2:2-t mutatott az eredményjelző. A 15. percben két gyors góllal sikerült háromgólos előnyt (7:10) szereznie a Veszprémnek, amelyre a Celje vezetőedzője azonnal időt kért. Az időkérés megzavarta az „Építőket”, felengedte magára a Celjét egy ötperces gólcsenddel amelyet Moraes tört meg végül a 21. percben (9:11). A Veszprém bár hibákkal játszott, néhol szép támadójátékot láthattunk. A félidő végére a sárga mezesek egy gólra feljöttek, de egy üreskapus góllal 14:16-os veszprémi vezetéssel mentek az öltözőbe a felek.
 
A második játékrész első 10 percében szépen dolgozott a Veszprém. Védekezésben Ligetvári vezette a csapatot, támadásban Maqueda és Lékai lőtt szép gólokat. A 40. percre sikerült is négy góllal ellépni, 17:21-re. A megszerzett előnyt szépen őrizte a Veszprém, miközben Yahia is pályára lépett és két szép góllal 21:26-ra módosította az állást. Az utolsó öt percre ötgólos előnnyel ment a Veszprém. A bakonyiak sokszor szép játékot bemutatva visszatértek a győzelem útjára, és magabiztosan legyőzték a szlovén bajnokot 25:29-re.
Celje Pivovarna Lasko – Telekom Veszprém 25:29 (14:16)
 
Celje Pivovarna Lasko: Vujovic, Gabersek – Cvetko, Mazej, Dragasevic 3, Razgor, Marguc 3 (1), Groselj 6, Poteko, Cepic 2, Kodrin 1, Horzen 4, Mlakar 3, Leban 1, Novak 1 (1), Nacinovic 1
 
Telekom Veszprém: Cupara – Manaskov 2, Yahia 2, Moraes 2, Tonnesen, Markussen 2, Ligetvári, Marguc 5 (1), Strlek 1, Blagotinsek 2, Nenadic 3, Mahé 2, Maqueda 4, Lékai 4
 
Hétméteresek: 5/2 ill. 1/1
Kiállítások: 12 perc ill. 6 perc
David Davis: Nehéz volt ma, hiszen ez volt a harmadik meccsünk öt nap alatt, előtte pedig épphogy hazaértek a játékosok a világbajnokságról. Nehéz így jó kézilabdát játszani, hogy mert a játékosoknak olyan energiákat kell mozgósítaniuk, ami nincs is. Örülök, hogy végre sikerült nyerni. Ezen a héten sem a védelmünk, sem a támadásunk nem a legjobb verzióját kaptuk vissza. Egyértelmű, hogy mindenki a legjobbját adja. Nyerni szerettünk volna itt Celjében, hogy újra megízleljük, milyen érzés a győzelem. Az első félidő nagyjából egyenlő volt, a másodikban viszont jobb volt a védelmünk.
 
Blaz Blagotinsek: Celjében sosincs egyszerű dolga a csapatoknak. Örülök, hogy visszatérhettem oda, ahol a kézilabdát kezdtem, büszkeséggel tölt el. A világbajnokság utáni első pár meccs nagyon nehéz, nem sok időnk volt együtt készülni. Jó volt ismét nyerni a Bajnokok Ligájában, négy vereség után. Azt gondolom, hogy ez egy újabb győzelmi széria kezdete lehet.
 
Tomaz Ocvirk: Gratulálok a Veszprémnek a fair játékhoz, és a megérdemelt győzelemhez. A célunk az volt, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk, és hogy minél tovább partiban maradjunk az ellenfelünkkel. Ez sikerült. A másik cél az volt, hogy a fiataljaink minél több időt tölthessenek a pályán. Sok energiát kivett belőlünk a Zágráb elleni csapat két nappal ezelőtt. Büszke vagyok a srácokra, mert a legvégéig harcoltak az ellen a Veszprém ellen, amely a Bajnokok Ligája egyik legjobb csapata.
 
Matic Groselj: Gratulálok a Veszprémnek. Jól kezdtük a mérkőzést. Megmutattuk, hogy tudunk játszani ellenük, és közel is tudunk maradni hozzájuk. A kihagyott büntetők és üreskapuk, valamint az eladott labdák megpecsételték a sorsunkat. Ha egy Veszprém szintű csapathoz közel akarsz maradni, a lehető legkevesebb hibával kell játszanod. Ez volt a különbség ma a két csapat között. Büszke vagyok a csapattársaimra, a maximumot adtuk ki magunkból.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?