NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

HC Vardar 1961
27
Telekom Veszprém
41
Champions League
(Bajnokok Ligája nyolcaddöntő)
Apr. 01. Thursday, 18:45
SC Jane Sandanski
A Telekom Veszprém remekül kezdte a Vardar elleni EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt Szkopjéban. Rodrigo Corralesnek nehezen tudtak gólt lőni a hazaiak, 10 perc alatt mindössze hármat sikerült csak. Támadásban néhány hibát leszámítva jól szerepeltek az „Építők”, sok volt a tiszta ziccer. A 13. percben 4:7 volt az állás. A Vardar a játék egyik elemében sem tudott kitűnni, Alushevski már a 16. percben időt kért. A félidő második fele Omar Yahiaról szólt, meglőtte 200. veszprémi gólját, majd még utána gyorsan hármat. A 25. percben már 7:15-re vezetett a Veszprém, két perccel később már 10 volt közte. A szünetben magabiztosan vezetett a Veszprém 11:21-re.
 
A második játékrész első 10 percében nem változott a játék képe. A Vardar kétségbeesetten próbált támadni, de támadójátékuk ötlettelenségbe fulladt. A Veszprém ennek pont az ellentétét csinálta; növelte előnyét szép támadások után. Ahogyan haladtunk az időben, úgy nőtt a veszprémi előny, az 53. percben 21:37-re vezetett. A hazaiak hiába próbálkoztak, ma osztálykülönbség volt a felek között. Az „Építők” féllábbal már a negyeddöntőben érezheti magát, magabiztos játékkal simán verték meg a macedón bajnokot. A végeredmény: Vardar – Veszprém 27:41
HC Vardar 1961 – Telekom Veszprém 27:41 (11:21)
 
HC Vardar 1961: Ristovski, Cantegrel – Sevaljevic, Walczak 3, Jagurinovski, Stoilov 3, Dimitrioski 1, Georgievski 3, Dissinger 1, Jotic 4, Kalarash 2, Gadza 1, Cupic 8 (2), Taleski, Dibirov 1, Vekic
 
Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Manaskov 4, Yahia 7, Moraes 3, Tonnesen 3, Nilsson 2, Markussen 2, Ligetvári, Marguc 8 (6), Strlek 1, Blagotinsek, Shishkarev 2, Nenadic 3, Lékai 2, Borozan 3
 
Hétméteresek: 3/2 ill. 6/6
Kiállítások: 4 perc ill. 8 perc
David Davis: A lehető legjobban felkészültünk a mai találkozóra. Optimista voltam, de mégis teljesen más meccset vártam. Elégedett vagyok a csapattal, mindenki komolyan vette a dolgát. Jól kezdtünk, és nem fogyott el ez a kezdeti lendület. Gratulálok a csapatomnak, nem csak ehhez a mérkőzéshez, hanem az egész héthez, kiválóan dolgoztak. Szeretnénk elérni a Final4-t, így minden további összecsapáson így szeretnénk játszani.
 
Dejan Manaskov: Ahogyan a mester is mondta, nem erre számítottunk ma. Sokkal jobbak voltunk összességében, mind a hatvan percben. Jó volt a védelmünk, így volt lehetőségünk lerohanás gólokat lőni. Szeretnénk gratulálni a csapattársaimnak, mert ez egy hatalmas lépés a céljaink felé.
 
Stevche Alushovski: Szeretnék gratulálni a Veszprémnek. Még van egy összecsapás előttünk. A meccsről: nem kezdtünk jól, és az ellenfél hamar elhúzott, sorban lőtte a gólokat. Ez egy óriási vereség számunkra, és mindenkinek csalódás. Ki kell elemeznünk a találkozót, hogy a visszavágón sokkal jobban játszhassunk.
 
Josip Vekic: Rosszul kezdtünk, ahogyan a mester is említette. Buta hibákat vétettünk, amiből a Veszprém rengeteg gólt lőtt. Innen nehéz volt visszajönni. Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?