NEXT MATCH:
Balatonfüredi KSE - Telekom Veszprém 2021. 08. 14. 11:00
26 28 3 2 4 2 6 3
Broadcast:

Telekom Veszprém
39
RK Celje Pivovarna Lasko
24
Champions League
(Bajnokok Ligája 4. forduló)
Oct. 14. Wednesday, 18:45
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém a szlovén bajnok Celjét látta vendégül a Bajnokok Ligájában. A piros-fekete hazaiak kezdték a találkozót és Yahia talált be először, de a Celje hamar egyenlített. Remek összjáték után Nilsson talált be, majd Strlek volt eredményes egy indítás után (4-1). A svéd beálló harmadik gólja után a szlovén edző időt kért (8. perc 6-2). A vendég együttesből főleg Marguc volt veszélyes. A félidő felénél Davis cserélt a belső posztokon és kezdett ellépni a Veszprém (13-7). Mindkét oldalon kemény volt a védekezés, de ennek ellenére láthattunk szép gólokat. A 23. percre két gyors góllal visszajött a Celje 5 gólra. Lauge kapott nagy ütést a fejére, Groselj pedig egyből piros lapot a tettéért. A hajrában a vendégek támadójátéka akadozott, ezt az Építők pedig megbüntette. A félidőre 7 gólos előnyt sikerült szerezni.
 
A második félidő Borozan labdaszerzésével és góljával indult. Borozan bombagóljai és Marguc indításgólja után tízig számolt a hazai közönség (35. perc 23-13). Az első két hazai büntetőt Lauge értékesítette, amit újabb vendég időkérés követett. A Celje kapusa két ziccert is hárított, ezzel tartva a 10 gólos különbséget. Újabb 2 góllal a szlovén csapat visszakapaszkodott 8 gólra (44. perc 26-18). Moraes szerezte a hazai alakulat 30. gólját. A játékrész második felére kezdett nyílni az olló a két csapat között. A Celje elfáradt, a Veszprém sorra szerezte a könnyű gólokat. 8 perccel a vége előtt már 14 góllal ment az Építők (34-20). A végén már a közönségnek játszott a Veszprém. A mérkőzést magabiztosan, könnyedén nyerték a hazaiak.
Telekom Veszprém – RK Celje Pivovarna Lasko 39:24 (18:11)
 
Telekom Veszprém: Cupara, Corrales – Manaskov 3, Yahia 3, Moraes 4, Nilsson 6, Markussen, Ligetvári, Marguc 4, Lauge 4 (2), Strlek 3, Blagotinsek 1, Nenadic 4, Maqueda, Lékai 2, Borozan 5
 
RK Celje Pivovarna Lasko: Ivic, Vujovic – Cvetko, Mazej, Marguc 7 (6), Sarac 2, Groselj, Poteko, Cepic 1, Kodrin, Horzen 2, Grebenc 2, Kljun 5, Leban 2, Novak 1, Nacinovic 2
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 7/6
Kiállítások:  6 perc ill. 4 perc
David Davis: Gratulálok a játékosaimnak. Nagyon erősek voltunk ma a védelemben, és ez volt a kulcs a győzelemhez. Az eredmény nem tükrözi hűen a pályán mutatott képet, mert ahogyan Tomaz Ocvirk is mondta, a Celje remekül védekezett. Mi meg tudtuk büntetni a hibáikat. Sok sikert nekik a szezon hátralévő részében. Igyekeztem az összes játékosnak időt adni a pályán, és szerencsére mindenki mindent bele is ad. Jó érzésekkel készülünk a jövőheti Barcelona elleni csoportrangadóra. Blagotinsek ma a védelem vezére volt nem csak ma, hanem egész szezonban. Remélem így tudja folytatni a többi meccsen is.
 
Blaz Blagotinsek: Először is gratulálok a csapatomnak, remek munkát végeztünk. A győzelem kulcsa a védekezés volt, sok labdát szereztünk, sok könnyű gólt lőttünk. A Celje ellen mindig különleges játszanom, mert ez a nevelő egyesületem. Jól éreztem ma magamat a pályán.
 
Tomaz Ocvirk: Gratulálok a Veszprémnek a megérdemelt győzelemhez. 15 góllal kaptunk ki, de mégis elégedett vagyok azzal az energiával, amit a játékosaim ma beletettek a védekezésbe. Nehéz dolguk volt ilyen magas és erős ellenfelekkel szemben. Amivel nem vagyok elégedett, az a támadás. Összesen 19 hibát ejtettünk, amiből rengeteg lerohanás gólt kaptunk. Az eddigi három Bajnokok Ligája meccsünkön is ugyan ez volt a probléma. Folytatjuk az edzéseket, hátha ki tudjuk javítani az ilyen hibákat, és sikerül magabiztosságot szereznünk támadásban.
 
Gal Marguc: Gratulálok a Veszprémnek a megérdemelt győzelemhez. Volt néhány pozitív része a meccsnek, főleg a védekezésünk. A Veszprém megmutatta, hogy miért ők az egyik legnagyobb favoritok. Azonnal megbüntették minden egyes hibánkat. Ma túl erősek voltak számunkra.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?