NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

Telekom Veszprém
39
HC Vardar
30
Champions League
(Bajnokok Ligája 5. forduló)
Oct. 19. Saturday, 17:30
Veszprém Aréna
A Telekom Veszprém az előző kiírás bajnokát fogadta a Veszprém Arénában. A mérkőzést a hazai csapat kezdte, de Lauge elhibázta a lövést. Az első gólt Kristopans szerezte, de Nilsson gyorsan egyenlített. Sterbik védte Dibirov próbálkozását és a Veszprém újra utolérte ellenfelét Strlek hetesével (6. perc 3-3). Lauge szép góljával átvette a vezetést a hazai gárda. Nilssont nem tudták tartani a vendégek és már a 3. gólját lőtte. Szép akciókat vezetett a Veszprém és rendre be is találtak, Strlek góljával már 4 gól volt a különbség. Időt is kért a Vardar (12. perc 9-5). Lauge 3. góljával továbbra is 4 gól volt a csapatok között, köszönhetően Sterbik bravúrjainak is. Yahia bombagóllal szállt be a mérkőzésbe. A túloldalon a lett óriás és Dibirov játszott jól, így rengeteg gól született (23. perc 15-13). Davis szinte mindenkit pályára küldött már az első félidőben és a Veszprém 20 gól fölé jutott a szünetig (21-16)
 
A második félidő egy tipikus Dibirov góllal indult és az első Veszprém gólra 4 percet kellett várni. Ekkor Tönnesen talált be, aki ezután második kiállítását gyűjtötte be. Az irányító pozícióban Nenadic váltotta Lékait, a kapuban pedig Cupara Sterbiket. A 40. percben 5 gólos különbségnél újra időt kértek a vendégek (26-21). Nenadic és Lauge szórta a gólokat támadásban, hátul pedig Cupara kezdett belejönni, el is lépett a Veszprém 6 góllal. Lauge 8. gólja a Veszprém 30 gólja volt már a 45. percben és ekkor kapott piros lapot Tönnesen. A Vardar kezdett fáradni, a veszprémi henger pedig folytatódott és 8 gólosra hízott a különbség. A hajrában több Cupara védést és Veszprém showt láthattunk. 4 perccel a vége előtt harmadszor is időt kért a Vardar mínusz 9-nél, de ez sem mentette meg őket, a Veszprém méltó revansot vett a tavalyi BL döntőn elszenvedett vereségért.
Telekom Veszprém – HC Vardar 39:30 (21:17)
 
Telekom Veszprém: Sterbik, Cupara – Manaskov 3, Yahia 4, Tönnesen 2, Gajic, Nilsson 6, Marguc 1, Lauge 8, Strlek 5 (2), Terzic, Blagotinsek, Nenadic 5, Mackovsek 1, Lékai 1, Borozan 3
 
HC Vardar Skopje: Ghedbane, Kugis, Kizikj – Stoilov, Kukulovski, Dimitrovski, Kristopans 3, Sikosek Pelko 4, Dissinger 5, Atman 1, Skube 2, Kalarash 1, Cupic 3 (1), Dibirov 8, Shishkarev 3, Gorpishin
 
Hétméteresek: 2/2 ill. 3/1
Kiállítások:  10 perc ill. 10 perc
 
Nézőszám: 5129
David Davis: Nagyjából a Bajnokok Ligája ötödik vagy hatodik köre környékén kezdődik el az igazi verseny. Mindig megtiszteltetés az előző szezon bajnoka ellen játszani. A szurkolóink fantasztikusak voltak és ez nagyon fontos számunkra. A játékosok a mérkőzés alatt végig koncentráltak. Tudtuk, hogy ez nem lesz egy könnyű meccs és, hogy a Vardar az utolsó percig harcolni fog. Nagyon örülök a győzelemnek és annak, ahogyan győztünk. Dejan Peric egy legenda és fantasztikus munkát végez a kapusokkal Skopjéban. Nagyon örülök Laugenak aki ma kiválóan játszott. Ebben a szezonban érkezett még csak ide, de máris a csapat egyik kulcsemberévé vált.
 
Rasmus Lauge: Köszönet a nagy meccsért a Vardarnak. Ahogy David mondta én is elégedett vagyok a jó játékunkkal. Mindig lenyűgöző itt játszani ilyen közönség előtt, ezért köszönet nekik. A taktikánk jól működött, játszhattunk volna jobban védelemben, de örülök, hogy 2 ponttal a zsebünkben mehetünk a válogatott szünetre.
 
Dejan Peric: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. A szurkolóikkal együtt ma jobbak voltak nálunk. Minden kézilabdázónak megtiszteltetés a Veszprém Arénában játszani. A mérkőzés végéig harcoltunk, de a Veszprém sokkal taktikusabb volt, valamint támadásban és védekezésben is jobbak voltak nálunk. Szeretnék sok sikert kívánni nekik a továbbiakhoz.
 
Christian Dissinger: Gratulálok a Veszprémek a győzelemhez. Mi jól játszottunk többé kevésbe 40. percig, kicsit szerencsétlenek voltunk, de végig harcoltunk. Nem tudom miért, de Veszprém gólról gólra növelte az előnyét. Sokkal jobbak voltak ma, gratulálok nekik és sok sikert a jövőben.
 
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?