NEXT MATCH:
-
26 28 3 2 4 2 6 3
2021-2022
Broadcast:

HC Vardar
29
Telekom Veszprém
38
Champions League
(Bajnokok Ligája 10. forduló)
Dec. 01. Sunday, 17:00
Szkopje
A Telekom Veszprém Szkopjéban vendégeskedett a VELUX EHF Bajnokok Ligája utolsó 2019-es fordulójában. A mérkőzés veszprémi góllal indult, és bár Atman egyenlített, ez után már a vendégek domináltak és a nyolcadik percben 2:6 állt az eredményjelzőn. Az „Építők” magabiztos játékot mutattak mind védekezésben, mint támadásban, és tetemes, 2:9-es előnyre tettek szert. A Veszprém könnyedén szerzett gólt, és 7:13-ra vezetett a félidő közepén. A 17. percben Manuel Strlek egyből pirosat kapott a Shiskarevvel szembeni szabálytalanságáért. Nenadic kiválóan játszott, 19 perc alatt hét gólt is szerzett. A mérkőzés elején kialakult nagyobb különbség kicsit elfogyott a félidő hajrájára, de végül pár szkopjei hibának köszönhetően maradt a hét gól, és a csapatok 15:22-es Veszprém vezetéssel vonulhattak az öltözőbe.
 
A második félidő Vardar góllal kezdődött, de a veszprémi előny nem olvadt szinte semmit. A 35. percben Nenadic megszerezte 10. gólját. A Vardar három kapust is benevezett a mai mérkőzésre, amelyek közül főleg a 19 éves Vasil Gogov nyújtott jó teljesítményt. A 44. percben kilencgólosra nőtt a különbség, és 20:29-re vezetett a Veszprém, de volt már közte tíz is. A Vardar hitehagyottan játszott, sem elől, sem hátul nem jött össze nekik semmi. A Veszprém velük ellentétben szinte minden támadásból gól szerzett. Összességében szép támadójátékkal győzött a Veszprém a sérülésektől tizedelt Vardar ellen 29:38-ra.
HC Vardar – Telekom Veszprém 29:38 (15:22)
 
HC Vardar: Ghedbane, Kizikj, Gogov – Stoilov 1, Kukulovski, Dimitrioski 1 (1), Kristopans, Sikosek 3, Atman 7, Skube 3, Kalarash 4, Cupic 4 (1), Dibirov 3 (1), Gorbok, Shishkarev 3, Gorpishin
 
Telekom Veszprém: Cupara – Manaskov 1, Yahia 2, Moraes 4, Tonnesen 2, Gajic 4 (3), Nilsson, Marguc, Lauge 4, Strlek, 2 Terzic, Blagotinsek 2, Nenadic 11, Mackovsek 5, Borozan 1
 
Hétméteresek: 5/3 ill. 3/3
Kiállítások: 2 perc ill. 10 perc
David Davis: Nagyon örülök, hogy sikerült legyőzni itt a Vardart. Mindenki jól fókuszált volt a mai találkozón. A csoportunk nagyon szoros, és egy győzelemmel feljebb lehet menni a tabellán, de egy vereséggel akár kettőt is hátra léphettünk volna. Elégedett vagyok a győzelemmel, és hogy jól zártuk a 2019-es Bajnokok Ligája etapot. Meglátjuk mi lesz februárban.
 
Petar Nenadic: Az a csapat, amelyik nyerni tud itt, lenyűgözően kell játsszon, és mi szerintem ma így is teljesítettünk. Nem lehetek felhőtlenül boldog a csapattársam sérülése miatt, de reménykedem, hogy nem súlyos a dolog. Előttünk áll még a szezon második fele, és minden lehetséges. Mindig jó érzés ebben az arénában pályára lépni, ilyen szurkolótábor előtt.
 
Eduard Koksharov: Nem szeretnék túl hosszan beszélni, csak gratulálni a Veszprémnek a győzelemhez, és a fair mérkőzéshez. Nagyon sok sérültünk van, akiknek a visszatérésére még várni kell az idény második feléig. Ha ők visszatérnek, akkor úgy tudunk majd harcolni, ahogyan eddig is.
 
Vasil Gogol: Gratulálok a Veszprémnek. Jól kezdték a találkozót, és egy olyan előnyt építettek fel maguknak, amely után csak szaladni tudtunk a mérkőzés folyamán. Azt gondolom, hogy ha a sérültek visszatérnek a folytatásra, akkor sokkal jobb eredményekre leszünk képesek.
Other
TAO-S TÁMOGATÁSOK: Veszprém Handball Team Zrt. Chatbot használati útmutató Veszprém Aréna
Statistics
Updated at: 2021.07.12.
Download
 
BAJNOKSÁG (NB I)
Best scorer
Éles József       1606 goal
NEMZETKÖZI KUPA
Best scorer
Perez Carlos       640 goal
ÖSSZESEN
Best scorer
Éles József       2548 goal
Naming sponsor
Featured sponsors
Balluff Kft. // Broadway Ticket Hungary Kft. // MKB Bank Zrt. // OMV Hungária Kft. // Reaszfalt Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. // Ring Autó Kft. // UNI-CITY Betongyártó és Kereskedelmi Kft.
Other supporters
3 for IT Kft. // Agroterm Kft. // Alarmtronic Kft. // Allegro Cafe Kft. // Balaton Ré-busz Kft. // Betekints Wellness és Konferenica Hotel // Continental Automotive Hungary Kft. // Controlsoft Automatika Szolgáltató Kft. // Cső-Kötő Kft. // Danubiana Borkereskedő és Termelő Kft. // Debreczenyi és Társa Építésszervezési, Településtervezési, Tanácsadó Kft. // Elektro-Center Kft. // Geovol Kft. // Gépbér Színpad Kft. // Hor-Koll Kft. // Industrie Elektrik Villamosipari Kft. // Ingaforg Zrt. // Isotonic Kft. // JFT Kft. // Locargo Kft. // LV International Kft. // Maximál Zrt. // McDonald's veszprémi étterme // Mono-A Vill Kft. // MTD Hungária Kft. // Noa Építő Magyarország Kft. // Növényorvos 2005 Kft. // Nutri 8 Kft. // Oliva Hotel & Étterem // Original-Tech Kft. // Pharma Nord Kft. // Pol-S Kft. // Poli Computer PC Kft. // Practical Építőipari Kft. // Presenta Kft. // RKT-Security Hungary Kft. // S.I. 55 Kft. (Hotel Historia) // Solymár-Szalay Kft. // Tensi Tours Kft. // The Cube Kft. // Vesztergombi Pincészet // WOSS Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Szolgáltató Kft. // Zolamedia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Lost password?