Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Szeged – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„Győzni megyünk oda”
 

 
Vezetőedzőnk és játékosaink mondták el a magyar bajnoki döntő első mérkőzése előtt, hogy mit várnak az odavágótól.
 
Ljubomir Vranjes: Azt gondolom, hogy nagyon kemény meccs vár ránk, főleg, hogy hazai pályán fogad minket a Szeged, erre biztosan készülnek is. A szezon egyik legjobb mérkőzését kell játszanunk, hogy képesek legyünk győzni ott. Jól ismerjük egymást, így szerintem a kulcs a napi forma lehet majd. Aztán a kézilabdában ott van még a védelem és a kapusteljesítmény, ami mindig fontos. Ezekre is komolyan készülünk.
 
flensburg_92.jpg
 
Mirko Alilovic: Bármi dönthet a két csapat között. Egy hiba, vagy egy rossz nap sok mindent eldönthet. Óvatosnak kell lennünk, mivel a Szeged mindent meg fog tenni, hogy jó eredményt érjen el a visszavágóra. Mi győzni megyünk oda, mert nem szeretnénk, ha mindenről a veszprémi meccs döntene. Szerintem se nem előny, se nem hátrány az, hogy az első mérkőzés Szegeden lesz. Annyiból előny, hogy ha nem olyan eredményt érünk el ott, amilyent szerettünk volna, akkor a saját Szurkolóink előtt javíthatunk. Természetesen nyerni szeretnénk ott is, és úgy játszani, mintha az lenne az utolsó találkozó idén, ezután pedig szeretnénk visszajönni Veszprémbe, és itt ünnepelni a címet. Én egy kevés gólos győzelemmel elégedett lennék, talán egy 2-3 gólos előny jó eredmény lenne. Szerintem nem jó, ha sok góllal nyerünk, mivel az nyugodttá és kényelmessé tehetne minket, és a Szeged van olyan jó csapat, hogy meglepjen minket. Bármilyen sikerrel elégedett lennék, ami meghozza a magabiztosságot a csapatnak.
 
2018.04.14.MK.szeged.83.jpg
 
Lékai Máté: Nagyon szoros minden mérkőzés, amit a Szegeddel játszunk. Nyilván sorsdöntő lesz a kapusteljesítmény és a védekezés, akárcsak a kupadöntőn. Ez adhat egy alapot a támadásoknak és a lerohanásoknak is. Az, hogy ott kezdünk, szerintem se nem előny, se nem hátrány. Tavaly mi voltunk a másodikok az alapszakaszban, és itthon volt az első meccs, mégis tudtunk Szegeden ünnepelni. Annyiból szerencsés a hazai visszavágó, hogy ha mi nyernénk akkor végre hazai pályán ünnepelhetnénk egy bajnoki címet, de ez még nagyon messze van, és nagyon nehéz lesz. Csak a győzelemmel lennék elégedett.
 
2018.04.14.MK.szeged.9.jpg
 
Gasper Marguc: Természetesen egy nagyon kemény összecsapásra számítok, mint ahogyan az mindig lenni szokott a Szeged ellen. Olyasmi játékot várok magunktól, mint amit a kupadöntőben mutattunk. Igaz, hogy otthon játszik a Szeged, de szeretnénk egy jó eredményt elérni a visszavágóra. Nyerni szeretnénk, ami egyáltalán nem lehetetlen szerintem. Összességében, mi vagyunk a jobb csapat, de ezt a pályán kell megmutatnunk, főleg az odavágón, hogy a hazai visszavágóra jó eredményt érjünk el. Úgy gondolom, hogy a védekezés döntheti el a párharcot, mivel szerintem nem lesz sok gól, ahogyan a kupadöntőn sem volt. Ott nagyon jó volt a védelmünk, ahogyan a Szegedé is, viszont a döntő pillanatokban, mi koncentráltabbak voltunk. Remélem nem lesz ez másképp most sem.
 
2017.10.21.szeged__57_of_141_.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2018. május. 10. 09:00


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
Az A csoport állása  
1. Vardar Szkopje 0
2. PGE Vive Kielce  0
3. Barcelona Lassa
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. Telekom Veszprém
0
6. Montpellier HB
0
7. IFK Kristianstad 0
8. Rhein-Neckar Löwen 0
 
Az alapszakasz állása   
1. Telekom Veszprém 0
2. MOL-Pick Szeged
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Balatonfüredi KSE
0
5. Sport 36 Komló
0
6. Csurgói KK 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.05.31.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2018.07.31.Sittard labdás edzés

2018.07.31.Sittard futás

2018.07.30.Sittard konditerem

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2018. augusztus 18. (szombat), 18:00
Veszprém
Tatabánya
Felkészülési mérkőzések
2018. augusztus 10. (péntek), 17:00
Veszprém
35
Füred
18
Felkészülési mérkőzések

Névadó partnereink