Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Szeged – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„Győzni megyünk oda”
 

 
Vezetőedzőnk és játékosaink mondták el a magyar bajnoki döntő első mérkőzése előtt, hogy mit várnak az odavágótól.
 
Ljubomir Vranjes: Azt gondolom, hogy nagyon kemény meccs vár ránk, főleg, hogy hazai pályán fogad minket a Szeged, erre biztosan készülnek is. A szezon egyik legjobb mérkőzését kell játszanunk, hogy képesek legyünk győzni ott. Jól ismerjük egymást, így szerintem a kulcs a napi forma lehet majd. Aztán a kézilabdában ott van még a védelem és a kapusteljesítmény, ami mindig fontos. Ezekre is komolyan készülünk.
 
flensburg_92.jpg
 
Mirko Alilovic: Bármi dönthet a két csapat között. Egy hiba, vagy egy rossz nap sok mindent eldönthet. Óvatosnak kell lennünk, mivel a Szeged mindent meg fog tenni, hogy jó eredményt érjen el a visszavágóra. Mi győzni megyünk oda, mert nem szeretnénk, ha mindenről a veszprémi meccs döntene. Szerintem se nem előny, se nem hátrány az, hogy az első mérkőzés Szegeden lesz. Annyiból előny, hogy ha nem olyan eredményt érünk el ott, amilyent szerettünk volna, akkor a saját Szurkolóink előtt javíthatunk. Természetesen nyerni szeretnénk ott is, és úgy játszani, mintha az lenne az utolsó találkozó idén, ezután pedig szeretnénk visszajönni Veszprémbe, és itt ünnepelni a címet. Én egy kevés gólos győzelemmel elégedett lennék, talán egy 2-3 gólos előny jó eredmény lenne. Szerintem nem jó, ha sok góllal nyerünk, mivel az nyugodttá és kényelmessé tehetne minket, és a Szeged van olyan jó csapat, hogy meglepjen minket. Bármilyen sikerrel elégedett lennék, ami meghozza a magabiztosságot a csapatnak.
 
2018.04.14.MK.szeged.83.jpg
 
Lékai Máté: Nagyon szoros minden mérkőzés, amit a Szegeddel játszunk. Nyilván sorsdöntő lesz a kapusteljesítmény és a védekezés, akárcsak a kupadöntőn. Ez adhat egy alapot a támadásoknak és a lerohanásoknak is. Az, hogy ott kezdünk, szerintem se nem előny, se nem hátrány. Tavaly mi voltunk a másodikok az alapszakaszban, és itthon volt az első meccs, mégis tudtunk Szegeden ünnepelni. Annyiból szerencsés a hazai visszavágó, hogy ha mi nyernénk akkor végre hazai pályán ünnepelhetnénk egy bajnoki címet, de ez még nagyon messze van, és nagyon nehéz lesz. Csak a győzelemmel lennék elégedett.
 
2018.04.14.MK.szeged.9.jpg
 
Gasper Marguc: Természetesen egy nagyon kemény összecsapásra számítok, mint ahogyan az mindig lenni szokott a Szeged ellen. Olyasmi játékot várok magunktól, mint amit a kupadöntőben mutattunk. Igaz, hogy otthon játszik a Szeged, de szeretnénk egy jó eredményt elérni a visszavágóra. Nyerni szeretnénk, ami egyáltalán nem lehetetlen szerintem. Összességében, mi vagyunk a jobb csapat, de ezt a pályán kell megmutatnunk, főleg az odavágón, hogy a hazai visszavágóra jó eredményt érjünk el. Úgy gondolom, hogy a védekezés döntheti el a párharcot, mivel szerintem nem lesz sok gól, ahogyan a kupadöntőn sem volt. Ott nagyon jó volt a védelmünk, ahogyan a Szegedé is, viszont a döntő pillanatokban, mi koncentráltabbak voltunk. Remélem nem lesz ez másképp most sem.
 
2017.10.21.szeged__57_of_141_.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2018. május. 10. 09:00


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
Az A csoport állása  
1. Barca Lassa 18
2. HC Vardar 13
3. Rhein-Neckar Löwen
12
4. Telekom Veszprém 12
5. PGE Vive Kielce
12
6. HC Meshkov Brest
5
7. IFK Kristianstad 5
8. Montpellier HB 3
 
Az alapszakasz állása   
1. MOL-Pick Szeged 32
2. Telekom Veszprém
22 
3. Grundfos Tatabánya KC 21
4. Balatonfüredi KSE 
18
5. Csurgói KK
18
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 15
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.12.19.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.12.19.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.12.19.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2018.12.16. Cegléd - Veszprém (fotó: Vörös Dávid)

2018.12.10. Veszprém - Dabas (fotó: Vörös Dávid)

2018.12.06. Veszprém - FTC (fotó: Vörös Dávid)

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. február 2. (szombat), 18:00
Csurgó
Veszprém
K&H Liga
2018. december 16. (vasárnap), 18:00
Cegléd
23
Veszprém
41
K&H Liga

Névadó partnereink