Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Reakciók a Bajnokok Ligája sorsolás után

„A Veszprém célja nem lehet más, minthogy megnyerjük a csoportot.”
 

 
Ma, 18:00-kor kisorsolta az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a 2019/20-as VELUX EHF Bajnokok Ligája idény csoport beosztását. A Telekom Veszprém a B csoportban fog szerepelni a Vardarral, a Kielcével, a Bresttel, a Motorral, a Montpellier-vel, a Portoval és a Kiellel. A sorsolás után sportigazgatónk és két játékosunk véleményét kérdeztük meg az ellenfelekről.
 
David Davis: Azt gondolom, hogy idén nem született halálcsoport, nem úgy, mint tavaly. Az előző szezon erős csapatai idén a mi csoportunkba kerültek, de szerintem elég kiegyensúlyozottra sikeredett a sorsolás. Meglátjuk majd, hogy kik lesznek a keményebb ellenfelek, de annyi biztos, hogy nagyon tapasztalt együtteseket kaptunk, akiket senki nem írhat le előre. Természetesen a célunk a csoport első helyét megszerezni, hiszen a Veszprémnek mindig arra kell hajtania.
 
40256.jpg
 
Nagy László: Nem ért meglepetés, mivel mióta Veszprémben vagyok, mindig a nehezebb csoportban voltunk, és azt gondolom, hogy bár elsőre ijesztőnek tűnik, annál nagyobb előnnyel is jár. Remélhetőleg ezek a mérkőzések minél előtt formába lendítik a csapatot. Ha az ember hozza a hazai meccseit, és idegenben is minél több pontot tud szerezni, akkor elérhető a cél. Minden pontnak óriási szerepe van. Meggyőződésem, hogy az őszi szezon a túlélésről fog szólni. Átalakul a csapat is, persze nem szeretnék mentegetőzni, de ezekkel tisztában kell lennie mindenkinek. Elősorban magunkkal kell számolni.
 
40252.jpg
 
Lékai Máté: Azt gondolom, hogy megint egy nehéz csoportba kerültünk. Könnyűbe nem is lehet kerülni, mióta kiemelések vannak a Bajnokok Ligájában. Nem bántam volna, ha a Kiel helyett egy Celjét kapunk az utolsó kalapból. Azt tudtuk, hogy a Barcát elkerüljük a kalapbeosztások miatt. A Veszprém célja nem lehet más, minthogy megnyerjük a csoportot. Ha jól tudom, mióta én itt vagyok még nem sikerült, csak másodiknak lenni. Bízom benne, hogy idén meg tudjuk csinálni. Bár két Final4 ellenfelünkkel is találkozni fogunk, mi a tavalyi négyes döntőt lezártnak tekintjük a csapattal. Ahogyan elkezdődik az alapozás, onnan egy új oldalt nyitunk, és csak a jövőre koncentrálunk.
 
40250.jpg
 
Rasmus Lauge Schmidt: Nehéznek tűnik a csoportunk. Azt gondolom, hogy kemény küzdelem lesz, hiszen sok a nagy nevű ellenfél. Szerintem az első helyért főleg a Kielcével, a Vardarral és a Kiellel leszünk nagy versenyben. Ez az én tippem. Talán pár pontot el is hagyunk idegenben, de véleményem szerint ezek között a csapatok között dől majd el az első két hely sorsa.

2019. június. 27. 19:51


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. HC Vardar 0
2. Telekom Veszprém 0
3. PGE Vive Kielce
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. HC Motor Zaporozhye
0
6. Montpellier HB
0
7. FC Porto Sofarma 0
8. THE Kiel 0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. MOL-Pick Szeged 0
2. Telekom Veszprém
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Balatonfüredi KSE
0
5. Csurgói KK
0
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. augusztus 14. (szerda), 18:00
Veszprém
Bregenz
Felkészülési mérkőzések
2019. június 2. (vasárnap), 18:00
Vardar
27
Veszprém
24
VELUX EHF Bajnokok Ligája

Névadó partnereink