Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Montpellier – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„Nehéz lesz, de hiszek magunkban.”
 

 
Újdonsült vezetőedzőnk és három játékosunk beszélt arról, hogy mit várnak a Bajnokok Ligája címvédőjével való összecsapástól.
 
David Davis: A Montpellier-nek még nem sikerült pontokat gyűjtenie az új szezonban, de ettől függetlenül továbbra is ők a címvédők a Bajnokok Ligájában, így kellő tisztelettel vagyok feléjük, valamint a vezetőedzőjük is már nagyon régóta ebben a sorozatban dolgozik. Legjobb tudásunk szerint készülünk a mérkőzésre, de ők fognak hazai pályán játszani. Ha egy ilyen versenysorozatban szeretnél bármit is elérni, akkor főleg a hazai találkozókat kell behúznod. Ezért gondolom azt, hogy a Montpellier a meccs esélyese. Úgy gondolom, hogy a csapatunk készen áll az utazásra, és a mérkőzésre is szombaton.
 
2018.10.10.training.16.jpg
 
Nagy László: Ez egy sorsdöntő összecsapás lesz a Montpellier-nek, de persze nekünk is. Sebzett vad ellen mindig nehezebb játszani. Nyilván a hazai pálya előnyét fogják élvezni, és a tét óriási mindkét együttes számára. Mi sem a legjobb időszakunkat éljük. Ez a breszti siker reméljük, hogy jó útra terel minket, de azért idő kell ahhoz, hogy a csapat teljesítménye az elvárt szintet elérje. Természetesen két pontért utazunk Franciaországba, és ennek a szellemében készülünk egész héten az új vezetőedzővel.
 
10740.jpg
 
Dragan Gajic: Nehéz mérkőzésre számítok a Montpellier ellen. Ismerem az edzőjüket, a mentalitást a csapatnál, és mivel nem kezdték túl jól ezt a Bajnokok Ligája idényt, biztos vagyok benne, hogy 200%-al fognak menni ellenünk az első pontjaikért. Mi most jó úton haladunk, és kicsit növekedett az önbizalmunk. Nagyon kemény meccs lesz, de a végén majd meglátjuk, hogy ki lesz boldogabb.
 
10736.jpg
 
Manuel Strlek: Megnyertük a legutóbbi meccsünket Bresztben, és szeretnénk ezen az úton tovább haladni. Kipróbáltuk pár új dolgot az új edzővel ezen a héten, így biztos vagyok benne, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani, amit megpróbálunk megnyerni. Nagyon nehéz sorsolása volt a Montpellier-nek, és eddig nulla pontot szereztek. Előbb utóbb el kell kezdeniük nyerni, ezért van rajtuk egy kis nyomás is. Nehéz lesz, de hiszek magunkban.
 
10820.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2018. október. 11. 12:54


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
Az A csoport állása  
1. Barca Lassa 8
2. HC Vardar 8
3. PGE Vive Kielce
8
4. Rhein-Neckar Löwen 6
5. Telekom Veszprém
6
6. HC Meshkov Brest
4
7. Montpellier HB 0
8. IFK Kristianstad 0
 
Az alapszakasz állása   
1. MOL-Pick Szeged 14
2. Csurgói KK
10 
3. Grundfos Tatabánya KC 9
4. Telekom Veszprém
8
5. Balatonfüredi KSE
8
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 7
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.10.15.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.10.15.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2018.10.15.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2018. október 21. (vasárnap), 17:45
Veszprém
Szeged
K&H Liga
2018. október 17. (szerda), 20:00
Tatabánya
26
Veszprém
24
K&H Liga

Névadó partnereink