Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Montpellier – Veszprém meccs előtti nyilatkozatok

„Nehéz lesz, de hiszek magunkban.”
 

 
Újdonsült vezetőedzőnk és három játékosunk beszélt arról, hogy mit várnak a Bajnokok Ligája címvédőjével való összecsapástól.
 
David Davis: A Montpellier-nek még nem sikerült pontokat gyűjtenie az új szezonban, de ettől függetlenül továbbra is ők a címvédők a Bajnokok Ligájában, így kellő tisztelettel vagyok feléjük, valamint a vezetőedzőjük is már nagyon régóta ebben a sorozatban dolgozik. Legjobb tudásunk szerint készülünk a mérkőzésre, de ők fognak hazai pályán játszani. Ha egy ilyen versenysorozatban szeretnél bármit is elérni, akkor főleg a hazai találkozókat kell behúznod. Ezért gondolom azt, hogy a Montpellier a meccs esélyese. Úgy gondolom, hogy a csapatunk készen áll az utazásra, és a mérkőzésre is szombaton.
 
2018.10.10.training.16.jpg
 
Nagy László: Ez egy sorsdöntő összecsapás lesz a Montpellier-nek, de persze nekünk is. Sebzett vad ellen mindig nehezebb játszani. Nyilván a hazai pálya előnyét fogják élvezni, és a tét óriási mindkét együttes számára. Mi sem a legjobb időszakunkat éljük. Ez a breszti siker reméljük, hogy jó útra terel minket, de azért idő kell ahhoz, hogy a csapat teljesítménye az elvárt szintet elérje. Természetesen két pontért utazunk Franciaországba, és ennek a szellemében készülünk egész héten az új vezetőedzővel.
 
10740.jpg
 
Dragan Gajic: Nehéz mérkőzésre számítok a Montpellier ellen. Ismerem az edzőjüket, a mentalitást a csapatnál, és mivel nem kezdték túl jól ezt a Bajnokok Ligája idényt, biztos vagyok benne, hogy 200%-al fognak menni ellenünk az első pontjaikért. Mi most jó úton haladunk, és kicsit növekedett az önbizalmunk. Nagyon kemény meccs lesz, de a végén majd meglátjuk, hogy ki lesz boldogabb.
 
10736.jpg
 
Manuel Strlek: Megnyertük a legutóbbi meccsünket Bresztben, és szeretnénk ezen az úton tovább haladni. Kipróbáltuk pár új dolgot az új edzővel ezen a héten, így biztos vagyok benne, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani, amit megpróbálunk megnyerni. Nagyon nehéz sorsolása volt a Montpellier-nek, és eddig nulla pontot szereztek. Előbb utóbb el kell kezdeniük nyerni, ezért van rajtuk egy kis nyomás is. Nehéz lesz, de hiszek magunkban.
 
10820.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2018. október. 11. 12:54


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. HC Vardar 0
2. Telekom Veszprém 0
3. PGE Vive Kielce
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. HC Motor Zaporozhye
0
6. Montpellier HB
0
7. FC Porto Sofarma 0
8. THE Kiel 0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. MOL-Pick Szeged 0
2. Telekom Veszprém
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Balatonfüredi KSE
0
5. Csurgói KK
0
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. augusztus 14. (szerda), 18:00
Veszprém
Bregenz
Felkészülési mérkőzések
2019. június 2. (vasárnap), 18:00
Vardar
27
Veszprém
24
VELUX EHF Bajnokok Ligája

Névadó partnereink