Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Interjú Mirsad Terziccsel

„A város kicsi, de annál nagyobb a lelke a benne élő emberek miatt.”
 

 
Ezúton is gratulálunk a 400 veszprémi meccsedhez! Sőt azóta már a 402. találkozódat is lejátszottad. Ezzel Te vagy a legtöbbször pályára lépő légiós a Veszprém mezében, és a 10. Klubunk örökranglistáján, Fazekas Nándort megelőzve.
 
2018.03.03.celje.77.jpg
 
Mit jelent számodra ez a mérföldkő?
Először is, nem tudtam, hogy ez a szám ilyen magas, nem éreztem egyáltalán. Gyorsan repül az idő. Amikor Dávid (csapatunk fotósa – a szerk.) mondta, hogy ez a helyzet, azt gondoltam: „400 néha túl sok”, de persze ennyi meccs már valami, és nagyon büszke vagyok rá.
 
Hogy érzed, minek volt köszönhető az, hogy ezt a szép számot elérted?
Azért nem éreztem, hogy ennyi mérkőzésnél tartok, mivel nem számolom, hányszor lépek pályára. Minden találkozóra úgy készülök, mintha az első lenne. Ezért szalad olyan gyorsan az idő. Minden meccsre úgy megyek ki, mintha az első és utolsó lenne.
 
Mi kell ahhoz, hogy valaki idegenlégiósként, ilyen hosszú ideig egy csapatnál játsszon, és ilyen magas szinten teljesítsen?
A Veszprém, mint Klub, évről évre nő. Mióta ide kerültem szezonról szezonra eggyel feljebb léptünk. Számomra maga a Veszprém egy hatalmas motiváció, és tudom, hogy aki nem itt játszik, az itt szeretne játszani. Nagyon jó itt lenni, és az, hogy légiósként 400 alkalommal léphettem pályára ebben a mezben, hihetetlen.
 
Ha ki kellene emelned ezekből a találkozókból a 3 legemlékezetesebbet, melyek lennének azok?
Nem mondom, hogy az a 14 perc volt életem legjobb időszaka, de sajnos sosem fogom elfelejteni a Kielce elleni Bajnokok Ligája döntőt. Nem jó emlék, de sosem fog kimenni a fejemből. Természetesen minden Final4 különleges volt számomra. Aztán ott vannak még a Szeged elleni rangadók, amik mind bajnoki döntőnek tűntek. Szerencsére sok mérkőzésre emlékezhetek vissza szívesen.
 
2017.12.02.veszprem_kielce.144.jpg
 
Most szombaton jön a 403. meccsed, amely a magyar derbi lesz a Szeged ellen. Te már jó pár ilyen rangadón túl vagy, milyen érzésekkel várod ezt az összecsapást?
A Szeged elleni meccsek, bármilyen versenysorozatban is kerülnek megrendezésre, mindig különlegesek és mások a többihez képest. Nagyon nehéz Szeged ellen játszani, hiszen rendkívül motivált csapatról van szó, főleg ha ellenünk játszanak. Jó csapatot alkotnak. Tisztelettel készülünk a következő összecsapásunkra. Természetesen hazai pályán a győzelmen kívül más meg sem fordulhat a fejünkben.
 
Hogy látod legnagyobb hazai riválisunk jelenlegi formáját? Mi kell ahhoz, hogy ebben a szezonban második alkalommal is legyőzzük a Szegedet?
Jobbnak kell lennünk náluk. (Nevet) Ahogy mondtam már, a Szeged egy remek együttes, nekünk viszont jól kell védekeznünk ellenük. Azt gondolom, hogy egyénileg, és csapatszinten is jobbak vagyunk ellenfelünknél támadásban. Annyi könnyű gólt kell szereznünk, amennyit csak tudunk. Persze első a jó védelem, hiszen én ott tevékenykedek, és próbálom a legjobbamat adni. Minden mérkőzés a védelemből épül fel, és nekünk így kell építkeznünk.
 
Visszatérve a Veszprémben töltött idődre, már 2009 óta itt élsz ebben a városban. Mit szeretsz benne a legjobban?
A Klubot. A városban a Klubot szeretem a legjobban. Ahogyan már említettem, minden profi játékos itt akar játszani egyszer. A város kicsi, de annál nagyobb a lelke a benne élő emberek miatt. Mondhatom, hogy a magyar emberek összességében tisztelik, szeretik és élvezik nézni a kézilabdát. Minden egyszerűbb számomra, és a családom számára, mivel kézilabdázó vagyok. Nagyon jó itt élni.
 
Köszönjük a beszélgetést és még további sok meccset és trófeát kívánunk Neked csapatunk színeiben!
Köszönöm szépen!
 
2017.12.02.veszprem_kielce.95.jpg
 
Fotó: Vörös Dávid

2018. március. 07. 12:38


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
Az A csoport végeredménye  
1. Barca Lassa 24
2. Telekom Veszprém 20
3. HC Vardar
19
4. PGE Vive Kielce 14
5. Rhein-Neckar Löwen
14
6. HC Meshkov Brest
9
7. Montpellier HB 7
8. IFK Kristianstad 5
 
Az alapszakasz állása   
1. MOL-Pick Szeged 43
2. Telekom Veszprém
32 
3. Grundfos Tatabánya KC 30
4. Csurgói KK
25
5. Balatonfüredi KSE
24
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 22
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.03.10.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.03.10.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.03.10.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

2019.03.17. Szeged - Veszprém (fotó: Vörös Dávid)

2019.03.10. FTC - Veszprém (fotó: Vörös Dávid)

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. március 24. (vasárnap), 18:00
Sporting
Veszprém
VELUX EHF Bajnokok Ligája
2019. március 17. (vasárnap), 13:45
Szeged
25
Veszprém
23
K&H Liga

Névadó partnereink