Közelgő mérkőzések
Összes
2015. feb letöltés

Hírek

Hivatalosak a Bajnokok Ligája kalapjai

A Telekom Veszprém a második kalapból várja csütörtöki sorsolást.
 

 
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a mai napon kalapokba rendezte a 2019/20-as VELUX EHF Bajnokok Ligája mezőnyét, amelyből a csütörtöki, bécsi csoport sorsoláskor húzza majd a csoportok beosztását. A Telekom Veszprém a második kalapba került, a Barcelonával együtt.
 
A kalapok besorolása a következő:
A/B csoportok:
 
1. kalap
Paris Saint-Germain Handball (FRA)
HC Vardar (MKD)
 
2. kalap
Barça (ESP)
Telekom Veszprém HC (HUN)
 
3. kalap
SG Flensburg-Handewitt (GER)
PGE VIVE Kielce (POL)
 
4. kalap
HC Meshkov Brest (BLR)
Aalborg Handbold (DEN)
 
5. kalap
MOL-Pick Szeged (HUN)
HC Motor Zaporozhye (UKR)
 
6. kalap
HC PPD Zagreb (CRO)
Montpellier Handball (FRA)
 
7. kalap
Elverum Handball (NOR)
FC Porto Sofarma (POR)
 
8. kalap
THW Kiel (GER)
RK Celje Pivovarna Lasko (SLO)
 
ResourceImage.jpg
 
C/D csoportok:
 
1. kalap
CS Dinamo Bucuresti (ROU)
IK Sävehof (SWE)
 
2. kalap
Chekhovskie Medvedi (RUS)
Tatran Presov (SVK)
 
3. kalap
Cocks (FIN)
Kadetten Schaffhausen (SUI)
 
4. kalap
HC Eurofarm Rabotnik (MKD)
IFK Kristianstad (SWE)
 
5. kalap
Bidasoa Irun (ESP)
Orlen Wisla Plock (POL)
 
6. kalap
GOG (DEN)
Sporting CP (POR)
 
2018.09.15.Kielce.46.jpg
 
A csütörtöki sorsolás előtt egy kis játékra szeretnénk invitálni Szurkolóinkat. A Facebookon közzé tett, játékot hirdető képünk alatt tippeljék meg, hogy az A vagy B csoportba kerül-e a csapat, illetve, hogy kik lesznek az ellenfelei a csoportküzdelmek során. A helyes megfejtők között egy meccsmezt sorsolunk ki!
 
Az alábbiakban a nyereményjáték szabályzatát olvashatják:
Telekom Veszprém Bajnokok Ligája sorsolás nyereményjáték
 
Telekom Veszprém Bajnokok Ligája sorsolás nyereményjáték játékszabályzat
Veszprém Handball Team 2019.06.24.
1. Játék szervezője
A Veszprém Handball Team Zrt. (székhely: Veszprém, 8200 Külső-kádártai út 5., cégjegyzékszám: 19-10-500280, adószám: 24118716-2-19), továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet a Veszprém Handball Team Facebook oldalán (https://www.facebook.com/veszpremhandballteam/).
2. A játék időtartama
A nyereményjáték 2019.06.24-től 2019.06.27. 8:00-ig tart.
3. Játék menete
I. Veszprém Handball Team Facebook oldalán üzenőfali játékot hirdetünk, ahol megválaszolandó kérdést vagy/és feladatot teszünk fel. A megadott határidőre helyesen válaszadó vagy/és feladatmegoldó kommentelők között egy Telekom Veszprém meccsmezt lehet nyerni.
4. Nyeremények
A Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatának meccsmeze
5. A sorsolás időpontja
2019.06.27. 9:00 A nyertes nevét a játék posztja alá kommentben és új bejegyzés formájában is a Lebonyolító közzéteszi a Veszprém Handball Team Facebook oldalán a sorsolás napján.
6. A sorsolás menete
A sorsolás napján Lebonyolító a székhelyén a véletlenszerűség elvének eleget tevő sorsolással kiválaszt 1 nyertest (és 2 pótnyertest) is. A pótnyertesek akkor válnak jogosulttá a nyereményre, ha a főnyertesek nem jeleznek vissza, nem fogadják el a nyereményt, vagy valamilyen kizáró ok miatt kizárásra kerülnek a játékból. Lebonyolító a nyerteseket a sorsolás napján Facebook üzenetben értesíti, amelyben a nyeremény átvételének módjáról is tájékoztatást ad. A nyerteseknek a nyeremény elfogadásáról 2 napon belül vissza kell jelezniük Lebonyolítónak. A nyertesek által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) a Szervező és Lebonyolító felelősséget nem vállal.
7. Kik vehetnek részt a játékban?
A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 16 év feletti természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik kedvelik a Veszprém Handball Team Facebook oldalát, és teljesítették a játékban előírt feladatokat.
8. Személyes adatok kezelése
A játékos a játékban való részvételével hozzájárul ahhoz, hogy Szervező a személyi adatait díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljából díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból. A játék a Szervező szervezésében zajlik. A játékos tudomásul veszi, hogy adatait a Szervezőnek megadja. A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltaknak megfelelően kezeli.
9. Adózás és költségek
A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos költségeit a Szervező viseli. A nyeremény kiszállítási költségét a Szervező viseli, az egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a játékosokat terhelik. Amennyiben valamely nyertes cselekvőképességében korlátozott, és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére a törvényes gondnoka hozzájárulásával jogosult.
10. Kik nem vehetnek részt a játékban?
A játékban nem vehetnek részt a Szervező és családtagjai. A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címek, Facebook profilok létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból! A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról. Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, az office@handballveszprem.hu e-mail címen vagy a Veszprém Handball Team Facebook oldalán üzenetben kérhető tájékoztatás.
Veszprém, 2019.06.24.
Telekom Veszprém
 

2019. június. 24. 17:23


Tabellák

BL tabella
Bajnokság tabella
A B csoport állása  
1. HC Vardar 0
2. Telekom Veszprém 0
3. PGE Vive Kielce
0
4. HC Meshkov Brest 0
5. HC Motor Zaporozhye
0
6. Montpellier HB
0
7. FC Porto Sofarma 0
8. THE Kiel 0
 
Az alapszakasz végeredménye   
1. MOL-Pick Szeged 0
2. Telekom Veszprém
3. Grundfos Tatabánya KC 0
4. Balatonfüredi KSE
0
5. Csurgói KK
0
6. HE-DO B. Braun Gyöngyös 0
 

Statisztikák

Bajnokság (NB I)
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 1606 gól
Nemzetközi kupa
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Perez Carlos - 640 gól
Összesen
A legjobb góllövő
Frissítve: 2019.06.12.
Éles József - 2548 gól

TAO-s Támogatások

Veszprém Handball Team Zrt. 

Legfrissebb képgalériák

weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés weboldal készítés, honlapkészítés, webáruház készítés
Következő mérkőzés
Előző Mérkőzés
2019. augusztus 14. (szerda), 18:00
Veszprém
Bregenz
Felkészülési mérkőzések
2019. június 2. (vasárnap), 18:00
Vardar
27
Veszprém
24
VELUX EHF Bajnokok Ligája

Névadó partnereink